2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست
پس چرا دکتر من این جوری گفت حالمو گرفت از ديروز  تو فکرم اصلا نمی خوام طبیعی باشه ریسک کنم بعد ...

پزشکی الان خودش شده تجارت ! نمیفهمن ما هزار بار مردیمو زنده شدیم تا خدا همین یه دونه رو داده اصلا به ریسکش نمی ارزه طبیعی ! اینام از قانونی که گذاشتن دارن به نفع خودشون استفاده میکنن که پول بگیرن فقط الان یکم پول بدی سزارین میکنن برا همه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دیروز سقطش گردم اخه چرا من خودمم باهاش نرفتم اخه چرا تنهام گذاشت همیشه تو خونه به شوهرم میگفتم این د ...

سلام عزیزم حالتو قشنگ درک میکنم وقتی وارد بلوک زایمان شدم همه دونفره از اتاق عمل بیرون میومدن منو یه خانومه دیگه اونم قلب بچش وایستاده بودتنهای تنها فقط گریه ی بچه هارو گوش میدادیمو اه میکشیدیم همیشه اینو زمزمه میکردم چرا من میدونم هیچ حرفی و هیچ چیزی ارومت نمیکنه اما زود خودتو جمو جور کن بازم به خدا توکل کن من خیلی نا امید بودم اما الان دارم باشگاه میرم وزنمو کم میکنم تغذیه مو درست کردم تا انشالله بعد عید دوباره برم برایه انتقال کاریم برایه خودت دستو پاکن من الان دیگه خیلی کم بهش فکر میکنم چون وقتشم ندارم اگرم بخوام ببخشید طولانی شد ولی چون دقیقا همین حسو داشتم خواستم باهات همدردی کنم هرچند میدونم منه حقیر نمیتونم ذره ای از ناراحتیتو کم کنم ولی این کارا بهم خیلی کمک کرد داشتم افسردگی میگرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم فقط موقعی که میدونی مثلا بیداره چک کن توی یک ساعت. طبیعیه عزیزم نگران نباش نی نی هامونم مثل ...

مرسی عزیزم☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چقدر آمپول زدم دیگه نمیتونم بخدا سوراخ سوراخ شدم تا شنبه باید دوباره بزنم برام دعا کن

ان‌شاالله که تعداد تخمکهات بیشتر میشه .هممون این سوراخ سوراخ شدنها رو گذروندیم .به خودت استرس وارد نکن و آرامش خودت رو حفظ کن .ان شاالله همه چیز خوب پیش میره .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیز دلمممممم، ثانیه به ثانیه ای بهت میگذره رو با تمام وجودم میفهمم، من هفته ی ۲۸ زایمان زودتر داشتم ...

😭😭😭😭😭

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پس چرا دکتر من این جوری گفت حالمو گرفت از ديروز  تو فکرم اصلا نمی خوام طبیعی باشه ریسک کنم بعد ...

موسی پورگفته طبیعی ؟ کدوم بیمارستان هستش ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی عزیزم بله به امید خدا. یکم سری آخر متفاوت بود ولی دوسری اول هم بی علامت نبود که خوب تاثیر دارو ...

قربونت عزیزم انشالله شما هم زایمان راحتی داشته باشی و نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری😍

من دو بار انتقالم منفی شد علائمی هم نداشتم اصلا انگار نه انگار چیزی انتقال دادن

اینقد برام عجیبه اکثرا اینجا درد پا و کمر و ... داشتن. خدا کنه دفعه بعدی همچین دردایی بیاد سراغم😄

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فعلا آزاد گرفتم تا بعدا ببینم میشه کاری کرد  3 تا میزنم دفعه قبل هم سه تا زدم

عزیزم مصرف پردنیزولون رو شروع کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم انتقالتون چی شد از دادید شما کجا میرید

من بتا دادم اول ۲۰بود شد ۱۷ بعد ۱۶ زنگ زدم گفتن پاشو بیا رفتم اونجاسونو وازمایش نوشت بتا شده بود ۱۰ ولی ساک بارداری رو تو سونو دید دکتر گفت احتمال داره خون باشه فعلا دارو هامو قطع کرده چهار پنج روز دیگه برم باز بتا بدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بچه ها من اولین بار که انتقال میدم، امروز میشه ۷ روز که از انتقالم گذشته!! بالاخره نفهمیدم ادم باید ...

من و شما همزمان انتقال دادیم. منم بار اولمه.

جالبه که علائممون شبیه همدیگه اس. فک میکنم تاثیر آمپولها و داروها مهترین دلیل این علائمه.

میگذره این روزها ایشالا به خیر و خوشی.