2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست

دوستای گلم اینم از تاپیک اینوریا یکی از خانوما مثل خودمون تعریف کرده بود گفتم براتون بزارم:

در سن ۳۷ سالگی برای بارداری اقدام میکنه وقتی طبیعی نمیشه میره دکتر، تمااااام آزمایشات سالم ،میرن سه بار iuiبا ناباروری ناشناخته ، ولی هر ۳ بار منفی میشه، میره برا میکرو

میره میکرو ، ۶ تا جنین عالی بلاست داشته انتقال میده ،باردار میشه

تو هفته ۱۳ بارداری ،یه بیماری خیلی نادر در جفت جنین تشخیص میدن، بعد آنومالی جنین در نهایت بچه در هفته ۱۴ سقط میشه

دو تا دیگه انتقال میده منفی

دو تا آخر مثبت ، باز باردار میشه هفته ۱۱ یهو جنین سقط میشه ،به علت ناشناخته

میره دفعه بعد میکرو ،اینبار میگه pgs کنم

از کل جنینهاش ۲ تا سالم بودن، با کیفیت aانتقال میده ، بتا منفی

میره اینبار بروکسل ،دیگه بیخیال ایتالیا میشه

اونجا میگن بیا pgs کن، باز ۶ تا جنین سالم داشته و با کیفیت a، دو تا انتقال میده ،بتا مثبت ،بارداری دوقلو تا ۵ ماه بارداری، دوباره بیماری ژنتیکی بچه ها ، سقط و دو بار کورتاژ

دوباره فریز انتقال میده ،الان هفته ۱۱

بدبخت به معنی واقعی کلمه صاف شد ،

ایشالله این بارداریش ختم به خیر بشه.آمین.

دوستای خوشگل و مهربون و عزیز من، این دختر بنده خدا انقدر جالب بود گفتم براتون تعریف کنم، فقط خدا باید بخواد ،زیاد فکر خودتونو درگیر نکنین، هنوز خیلی مسایل ناشناخته وجود داره، که خود علم ژنتیک نتونسته بفهمه، این خانوم همه چیزش سالم بوده، هم خودش هم همسرش، کاریوتایپ، چون بیوپسی جنین هم فقط تعدادی از بیماریهارو میتونن بگن، بنابراین برید جلو و فقط توکل کنین به خدا، اون بخواد کافیه.زیاد خودتونو اذیت نکنین.

اصلا نمیشه نیام، باید حواسم بهتون باشه روحیه تونو نبازین یه موقع نرید جاده خاکی  😂😂😂😂😂😂

باریکلا دخترای خوب 😂❤❤❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه پستارو نتونستم بخونم فقط آزیتا جون دیدم در مورد سیکلت گفتی، ببین من از کلینیک بهم زنگ زدن ، در م ...

سلام لیلا جون. چه خوبه گاهی سر بزنی  
راستش دلیل اچ دی خوردن من اینه که اندومتریوزم خاموش بمونه . فعلا من مجبورم بین بد و بدتر انتخاب کنم.
حرف شما هم کاملا درسته . خودمم شنیده بودم ممکنه تخمدان رو کم کار کنه. ولی چاره ای ندارم دیگه.

خدایا شکررررررر
سلام لیلا جون. چه خوبه گاهی سر بزنی     راستش دلیل اچ دی خوردن من اینه که اندومتریوزم خامو ...

فدات شم، ❤😘 

ایشالله اینبار عالی برات پیش میره، به نظرم تخمدان تو هم مثل ما من بیدار نشده ،من قبل سیکلم ویزان میخوردم واسه اندومتریوز ، به نظرم کاش بگن با پریود طبیعی بیاین، و یا سیکل لانگ ندن، البته برا من سیکل کوتاه بود.

برا منم تا وقتی سینافکت داشتم تخمدانام تکون نمیخورد....... ببین به خودت استرس نده....... تو همون ر ...

آنا جون راستش استرس فعلا ندارم خداروشکر. به قول شما میرم میگم لانگ سیکل نمیخوام
فقط مشکل من اینه که باید تاریخ ها رو بدونم. چون من به هیچکس چیزی نگفتم. و نمیخوام سیکلم تداخل با مهمونیها و مسافرت ها و .... داشته باشه.
و اینکه با توجه به فاصله ی 1/5 ماهه که گفت بین پانکچر و انتقالم هست نمیخوام انتقالم دیرتر از نیمه ی اسفند بیفته.
الان مشکل اصلیم اینه که ببینم کی اچ دی قطع کنم. یه کم سر این مسائل گیجم الان :)

خدایا شکررررررر
سلام لیلا جون. بنده خدا چقدر سختی کشیدی ولی چه روحیه خوبی دار 

سلام عزیزم، واقعا جالب بود برام، گفتم براتون بگم، فقط توکل به خدا، ایمان قوی، و باور ،علم صد در صد نیست ، مخصوصا علم پزشکی، وگرنه الان همه همون انتقال اول باردار بودیم. 

فدات شم، ❤😘  ایشالله اینبار عالی برات پیش میره، به نظرم تخمدان تو هم مثل ما من بیدار نشده ،من ...

مرسی عزیزم منم بهترین ها رو برات آرزو میکنم
و امیدوارم تو دوره ی ریلکسی همینطور طبیعی باردار شی   

خدایا شکررررررر
يا خدا....😰😰😰😰😰 چه پشتكاري هم داشته

مهناز جونم، انتقال بقیه جنیناتو انجام بده، خدا رو چه دیدی، هنوز ثابت نشده که نوزاد سالم حتما از جنین گرید آ هست، پس برو جلو با توکل به خدا.

مهناز جونم، انتقال بقیه جنیناتو انجام بده، خدا رو چه دیدی، هنوز ثابت نشده که نوزاد سالم حتما از جنین ...

خيلي دو دل بودم براي انتقالشون ليلا جون....اما يه چند ماهي ميخوام به خودم استراحت بدم بعد... خيلي از نظر جسمي و روحي اذيت شدم... توكل به خدا انشاالله كه جنين هام خوب باشن....

خيلي دو دل بودم براي انتقالشون ليلا جون....اما يه چند ماهي ميخوام به خودم استراحت بدم بعد... خيلي از ...

امید به خدا، استراحت کن، خیلی هم عالی بعد با روحیه برو استقبال نینی ها، یادت باشه اگر اون جنین قرار باشه به جمعیت دنیا اضافه بشه و خدا بخواد یه آدم دیگه به این دنیا بیاد میشه عزیزم، چون اصل هم همینه، خواست خدا که بخواد یه انسان دیگه رو بیافرینه یا نه!

ایشالله که مامان میشی.

عزیزم میشه توضیح بدی سیکل آنتا چطویه؟

من ذخیره م خیلی بالاست 6 و خرده ایه ....ولی سری پیش سیکلم انتا بود....یک ماه ال دی داشتم....ولی سینا فکت نداشتم...بعد از روز دوم مریونال میزدم روزی دو تا....بعدم برای مهار تخمک گذاری فکر میکنم ستروتاید داشتم....دقیقش رو الان یادم نیست و سرکارم ولی صبح برنامه دقیقم رو  از دفترچه یادداشتم میبینم برات میذارم....

تفاوت اصلیش همین نداشتن سینا فکته...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!