2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحیب جان خدا نی نیتو سالم نگه داره، راستی شما درد پری نداری؟ اگه داشتی در موردش با دکترت صحبت کردی،ب ...

سلام عزیزم همچنین 

چرا منم هرازگاهی دارم درد پری 

ب دکترم گفتم لک دارم گف پروژسترون رو سه تا ادامه بده ولی خیلی اذیتم میکنه 

درمورد استرادیول و بقیه داروها گفت ماه بعد ک میرم پیشش کم میکنه

خدا کمکم کن

آنا جون cd 16+56 و cd 5+19 نرمالش چند باید باشه؟ تو آزمایشات رنج نرمالو نزده

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ببخشيد كسي بيمارستان امام خميني انجام داده ميكرو من اگه بخوام جاي ديگه درمان بشم ميتونم نامه بگيرم و جاي ديگه ميكروكمم مرسي

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام عزیرم منم کرمانشاه زندگی میکنم،خواستم بگم اگه میخوای میکرو انجام بدی بیمارستان معتضدی نرو چون ا ...

سلام عزیزم. خدا خیرت بده. من خودم به همسرم گفتم بریم جهاد دانشگاهی ببینیم چه خبره. اما تنبلی کردیم. نمیدونستم اونجا مطمئنتره یا معتضدی. خیلی خوب شد شما راهنماییم کردین. آره معتضدی خیلی شلوغه و اینکه دکتر بختیاری که جنین شناس اونجاست همسرمو میشناسه! بار اول که برای آزمایش اسپرم رفته بودیم اونجا بود و همسرم بنده خدا آب شد رفت تو زمین!! خدا خیرت بده. شما جهاد دانشگاهی میکرو انجام دادی؟ هزینه اونجا حدودا چقدره؟ والا مشکل مالی نداریم خداروشکر اما فعلا تازه خونه رو عوض کردیم و کفگیرمون به ته دیگ خورده! اما تا عید ان شالله خدا میرسونه. بازم یه دنیا ممنون.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام عزیزم. خدا خیرت بده. من خودم به همسرم گفتم بریم جهاد دانشگاهی ببینیم چه خبره. اما تنبلی کردیم. ...

خواهش میکنم عزیزم،فعلا میکرو نکردم آزمایش هورمونی دادم اول پرولاکتینم بالا بود اون خوب شد الان تیروییدم پرکار شده تا دی ماه قرص دارم نرمال بشه میرم میکرو،اگه اونجا رفتی با دکتر کشاورزی کارتو انجام بده به نظرم دکتر جلیلیان زیاد جالب نیست حالا خودت هرکدوم دوس داشتی برو،خوده مرکز دکتر واسه مردا داره دیگه ارجاع نمیدن بیرون،واسه هزینه پرسیدم گفتن ۳۳۰۰۰۰۰ پانکچره،انتقال ۷۰۰۰۰۰،فریز یه نی ۵۰۰۰۰۰ ۲ نی ۹۰۰۰۰۰،دارو هم که دیگه بعدا معلوم میشه

خونه نو هم مبارک باشه انشالله نی نیت توی این خونه بزرگ شه

آنا جون همسرم اگر آزمايش ژنتيك اسپرم بده، بعد جوابش مثلا اگر خدايي نكرده خوب نبود، اون وقت جنين هاي فريزم هم سالم نيستن ؟ انتقال ندمشون؟ خيلي فكرم درگير شده كه ژنتيك اسپرم ها مشكل داشته ... به نظرت فايده داره انجام بدم؟