2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
ان شاالله که خیره گلم، من الان همسرم بی بی چک خرید گذاشتم خط کمرنگ افتاد، الان عکسشو میذارم، دست و پ ...

اااااای جااااااان. مباااارکه عزیزم    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تروخدا بیتفاوت نباشین جواب بدین....کی دردواژن داشته؟؟؟ کی علائم ماهارو داشته و نتیجه چیشده اخه ...

عزیزم من روز ۱۱ هستم درد توواژن دارم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دوستای گلم به نظرتون این مثبته؟ روز نهم انتقال هستم، الان همسرم رفت بی بی چک گرفت گذاشتم این خط کمرن ...

مبارکه عزیزم برامنم دعاکن مثبت شم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ان شاالله که خیره گلم، من الان همسرم بی بی چک خرید گذاشتم خط کمرنگ افتاد، الان عکسشو میذارم، دست و پ ...

سلام خدارو صد هزار بار شکر به خدا بی بی چکتو دیدیم دردم یادم رفت خدایا شکر عزیزم انشاله به سلامتی نی نی سالم بیاد بغلت   التماس دعای زیاد عزیزم

اره عزيزم بچه اوله، ولى چون ترجيحم جنين پسر بود كمى نگران شدم نكنه جنين دختر مانع لانه گزينى اون يكى ...

اگه اینطور بود کلا چندتا انتقال نمیدادن خیالت راحت

خدایا شکرت
وای خدایا باورم نمیشه، ممنون عزیزم، دل تو دلم نیست، الهی که تماااام منتظران خیلی زود حاجت بگیرن 🙏🌹 ...

مبارکت باشه عزیز دلم استراحت کامل باش گلم ایشالا نی نی سالم وصالح خدا نصیبتون کنه زندگیتون سرشار از شادی وعشق😍❤️❤️

ممنون گلم، دعا میکنم شما هم ماه بعد خبر بارداری تو بهمون بدی گلمممم

قربونت عزیزم. ان شاالله شمام بسلامتی بگذرونی و بی استرس  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون گلم، دعا میکنم شما هم ماه بعد خبر بارداری تو بهمون بدی گلمممم

گلم خیلی خیلی تبریک میگم خداروشکر که مثبت شدین انشالله تا پایان بارداری خوبو با آرامشی رو تجربه کنی😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خانوما من ۷ هفته ام و لک افتادم.آیا خطرناکه؟😭

گلم حتما به دکترت اطلاع بده احتمالا سونو بگه بری تا علت هم متوجه بشن شاید هماتوم باشه مثلا . ایشالله که به خیر میگذره عزیزم نگران نباش برات الان حمد میخونم🥰😇

قربونت عزیزم. ان شاالله شمام بسلامتی بگذرونی و بی استرس    

آلا جون پیام هایی که نوشته بودی خوندم بخدا خیلی ناراحت شدم که سیکلت کنسل شد عزیزدلم ولی حتما خیریتی برات هست ایشالله خدا بزودی معجزشو نشونت بده و خیلی زود به مرادت برسی گلم🥰😇

ممنون عزیزم راستی سونو سید جوادین خوب هست کارش؟؟

اره خوبه لیزا صادق زاده هم خوبه ولی ماهات ک رفت بالاترو سونو شکمی سید جوادین برادر تو کوچه توکلی روبروی ازمایشگاه مهرعالیه