2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
منم یکم گلو درد دارم حالا از امشب میخوام یدونه استامینوفن ساده بخورم آب نمک قرقره کن و آبلیمو عسل بخ ...

بلابدور باشه .ان شاالله زود خوب بشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یکم گلو درد دارم حالا از امشب میخوام یدونه استامینوفن ساده بخورم آب نمک قرقره کن و آبلیمو عسل بخ ...

مرسی عزیزدلم ایشالله برای شما هم کرونا نی و زودی خیلی خوب بشی. اره اتفاقا الان دارم آبلیمو عسل میخورم صبحم آب نمک قرقره کردم الانم همسرم شلغم گذاشته آب پرتقالو لیموشیرینم داره میگیره خدا کنه با همین کارا رفع بشه توکل به خدا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
تروخدا بیتفاوت نباشین جواب بدین....کی دردواژن داشته؟؟؟ کی علائم ماهارو داشته و نتیجه چیشده اخه ...

خواهر من اگه یکم تاپیک و بالا پایین کنی و بخونی کاملا متوجه میشی این علائم و دردا طبیعیه اگه کسی هم جواب نداده چون واضحه جواب همش مال دارو ها و امپولاس اگه اینقد نگرانی و استرس داری واقعا کاری از دست ماها برنمیاد باید به دکترت زنگ بزنی ببینی اون چی میگه

ایشالا که همه چی خیر باشه برات عزیزم

سلام خانومامن امروزرفتم دکترگفت پریودشدم برم برای اینکه دوباره دوره تخمک کشی روشروع کنن.فقط گفت اینس ...

اوابوست رو‌گفته روزی چندتا بخوری ؟ مکملهای دیگه هم داری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم منم پی آرپی کردم و دوتا جنین سه روزه انتقال دادن برام.تاروز ۹درد زیر دل و سمت راست و گرفتگی پا ...

ان شاالله که خیره گلم، من الان همسرم بی بی چک خرید گذاشتم خط کمرنگ افتاد، الان عکسشو میذارم، دست و پاهام داره میلرزه دیگه 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
باشه حتما اگه بهتر نشدم شنبه زنگ میزنم دکترم چون واقعا دیگه دارم میمیرم الان نیم ساعته دارم گریه میک ...

دیگه فککنم موقع زایمان بشه😂😂😵‍💫 ایشالا تو هم بهتر شی عزیزم ببین اگه یه ساعت هم قبل از وعده غذاییت خوردی هم اشکال نداره من چندبار اینکارو کردم بهتر بود الان طولانیتر از نیم ساعتش کردم

دوستای گلم به نظرتون این مثبته؟ روز نهم انتقال هستم، الان همسرم رفت بی بی چک گرفت گذاشتم این خط کمرنگ افتاد، از دیروز که درد پریودی دارم هنوز ادامه داره ولی لک قهوه ای فقط همون دیشب بود، اصلا حال خودمو نمیفهمم، یعنی مثبته؟؟!!!!

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم