2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
منم نوبت گرفتم  این ماه برم پیش دکترم یه سونو بشم بررسی کنه مشکلی نباشه  دلم میخواد زودتر ...

کار خوبی میکنی عزیزم انشاالله هیچ مشکلی نداری منم اولین بار بعده سقطم رفتم سونو شکرخدا گفت همه چی خوبه حتی عفونت نداری اما الان فک کنم دارم و باید برم دکتر دوباره نمیخوام وقتی دوباره برم برا انتقال مشکل داشته باشم منم همینطور روز شماری میکنم زودتر زمان انتقال برسه و انشالله این سری دیگه مامان واقعی بشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من شیاف ندارم فدات شم. من وقتی میرم سرویس دستمال که میکشم یکم ترشح سبز کم رنگه ولی حتما به دکترت بگو ...

منم اره همین  جوریم 

شیاف هم قط شده ۲هفته بیشتره ..ولی بازم هست زنگ بزنم بپرسم ازش ؟چیز خطرناکیه به نظرت ؟اگه استفاده  نکنم‌ میگم یعنی خطری داره ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانونا دومین پریودی بعدتخمک کشی چندروزتاخیرداشته؟خسته شدم دیگ این ماه انتقال دارم ولی پریودیم نمیاددیوونه شدم برم امپول بزنم یاداروبگیرم میاد؟مشکلی واسه انتقال نداره دارو؟

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

بچه ها 

کسی می‌دونه هزینه انتقال جنین و تعیین جنسیت تو بیمارستان بهمن چقدره؟

کسی می‌تونه برام بپرسه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

کیا تازه انتقال دادن...میشه از حالشون اطلاع بدن

داروهامم استرادیول۶تا

پروژسترون روزی دوتا

شیاف هم روزی دوتا

تروخدا بی تفاوت نباشین

دوستان قدیمی....جواب بدین لطفا

خیلی ب کمکتون نیازدارم تو این ده روز باقیمانده

کیا تازه انتقال دادن...میشه از حالشون اطلاع بدن داروهامم استرادیول۶تا پروژسترون روزی دوتا شیاف هم ...

سلام دوست عزیز.من روز پنجم انتقالم هست.فقط سه روز اول لکه بینی داشتم و تا دیروز دردهای پریودی.امروز هم علایمی ندارم.درضمن من امپولhcgتا دیروز داشتم.یه جور بتا مصنوعی هست که جنین پس نزنه.شما درچه حالی هستین؟

ممنون عزیزم من به همین روش یه وقت فوری ازش گرفتم وعملم هم انجام شد.واقعا لطف کردی اطلاعات دادی.

چقدر خوب که پیش آصف جاه عمل کردی، بهترین کارو کردی

عزیزم خیلی خوشحال شدم که کارات به سلامتی پبش رفته😍

ایشالا از این به بعد هم همینجوری پیش بره و به زودی یه بتا تپل مپل😊

کیا تازه انتقال دادن...میشه از حالشون اطلاع بدن داروهامم استرادیول۶تا پروژسترون روزی دوتا شیاف هم ...

عزیزم ارامش مهم ترین اصله ..دنبال  علایم نباش خودتو سرگرم کن با فیلم و کتاب و اینا خدا شادت میکنه ان شاءالله 

خوب کاری میکنی طبق نظر دکتر متین ادامه بده. والا من فقط چند ساعت خونریزی داشتم و همون روز قطع شد چند ...

مرسی عزیزدلم ❤️ ببین من از امروز میخوام شروع کنم دلم شور میزنه اما استرس گرفتم شروع کنم بیفتم به خونریزی . خدا کنه هیچی نشه ! راستی جفت شما خلفیه یا قدامی ؟ از هفته چند حرکت و حس کردی عزیزم ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

عزیزم من روز 12انتقالمه 

داروهام روزی 4تا استرادیول دوتا شیاف انکوسا اسپرین دوتا پرد نیزولون دوتا دوفاستون اسید فولیک و اپتی وومن

درد سینه و درد رحم دارم اونام که مال دارو هاس

زیاد به علائم فکر نکن ایشالا مثبت میشی

برا منم دعا کن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوست عزیز.من روز پنجم انتقالم هست.فقط سه روز اول لکه بینی داشتم و تا دیروز دردهای پریودی.امروز ...

من هیچی علائم ندارم لکه بینی هم نداشتم...دوروز قبل انتقال هم prpانجام دادم...فقط گاها علائم پریودی اونم گذرا...دیشب در حد یه ویشکون تو رحمم درد داشتم و تمام

سلام دوست عزیز.من روز پنجم انتقالم هست.فقط سه روز اول لکه بینی داشتم و تا دیروز دردهای پریودی.امروز ...

انشالله که حتما برات میگیره 

عزیز مشکلت چی بود؟

چندمین بارته؟

چنتا انتقال دادی چنروزه؟

انشالله که حتما برات میگیره  عزیز مشکلت چی بود؟ چندمین بارته؟ چنتا انتقال دادی چنروزه؟

مهرماه انتقال منفی شد با افت تیتربتا.اینم بسته اخرجنینم هست.جنینام سه روزه هست.مشکل از شوهرم.