2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
اا ژل شست و شو بانوان خوب نیست استفاده کنم؟؟ من خیلی استفاده میکنم😰

والا من همین شنبه پرسیدم از دکترم گفت استفاده نکنم گفتم با شامپو بچه چی گفت اصلا با هیچی فقط آب. منم خیلی استفاده میکردم حتی روزای انتقال. حالا کمترش کن منم کمترش میکنم چون نمیتونم 😊

راستی هیوا جون من میتونم یه هویج کوچولو خام بخورم 😋

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مامانم میدونس این دفعه اما ان شالله خدا دگ پامو ب رویان وا نمیکنه 😭😭بهم خودش ی نی نی بده اما اگ ...

اره عزیزم اطرافیان فقط ناراحتیشون میمونه و استرسی که به خود ما از بیرون وارد میشه بیشتره 

به هیچکس نگووو ❤️ ما که به هیچکس نگفتیم مشکل داریم فقط من و همسرم میدونستیم خیلی راحت بودیم 

والا من همین شنبه پرسیدم از دکترم گفت استفاده نکنم گفتم با شامپو بچه چی گفت اصلا با هیچی فقط آب. منم ...

اا پس حتما رعایت کنم چون معتادشم😁

اره عزیزم اشکال نداره اون اب هویج میگن نخور اونم هفته ای یه بارش اشکال نداره اما هویج اوکیه عزیزم نوش جونت❤️

اا پس حتما رعایت کنم چون معتادشم😁 اره عزیزم اشکال نداره اون اب هویج میگن نخور اونم هفته ای یه بارش ...

مرسی فدات شم. آره رعایت کن منم عینه خودتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه شکمت هم سفت میشه به دکتر بگو شاید ایزوکسی یا نیفیدیپین بهت بده

بهم یه قرص داده بود گفته بود در مواقع درد بخورم از روزی یکی تا سه تا ولی من نمیدونم منظورش چه دردیه گفتم شاید این دردا طبیعیه برای بزرگ شدن شکم بخاطر همین نخوردم بعد ترس تداخل هم دارم میگم نکنه ایزوکسی با انوکسا یا بقیه تداخل داشته باشه . بعد یاسمین جون من امروز آمپول بتامتازون هم زدم تمام پا و کمرم ناجور درد میکنه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چیو عزیزم؟

اووبوست مگه نمیخوای بخرین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم چطوری فهمیدی بارداریتوو واای اون لحظه سکته نکردی😢🤣خدا خیلیییی سورپرایزت کرده

نزدیک ده روز پریودم عقب افتاد اما فک میکردم فیبرومم درومده که نشدم ( چون دوسال پیش عمل کردم فیبرومم خیلی بزرگ بود باعث میشد پریود نشم برعکس بقیه😂) میخواستم پروژسترون بزنم پریود شم به خواهرم گفتم کلافه شدم نمیشم اه میخوام برم توو سیکل پانکچر همهم کارامونم کرده بودیم منتظر پری بودم که دیدم اومده با بیبی چک هرچی گفت بزن گفتم نه الکی نمیزنم من که میدونم نیستم

بعد فردا صبش زدم دیدم دوتا خط شد!! اینقد گریه کردم اول فککردم اشتباه شده اما خواهرم همش میگفت امکان نداره الکی خط بندازه بیبی به زور فرستادم ازمایش که دیدم بتا بالاس.... فقط گریه میکردم واقعا اصلا اشکم بند نمیومد

ایشالا به حق علی ازین معجزه ها براتون باشه همه منتظرا ❤️❤️❤️

بچه ها روز هشت انتقالم از دیروز همه کاراباخودمه شوهرمم همش بریز بپاش داره میخام خفش کنم😐همشم تو نت ...

عزیزم منم همیشه کارها با خودم بوده، فکر کن از مرکز اومدیم خونه بعد انتقال پا شدم میز ناهار رو چیدم و غذا اماده کردم😀😀😀 همه جا هم سرچ کرده، انگلیسی و فارسی، میگه استراحت تاثیری نداره😀😀😀

بیبی ندارم امشب هم بیرون نمیریم ولی امیدی ندارم ولی تودلم میگم پس چرا اینجور شد دفعه هاقبل بعدچندروز ...

گیسو جون فردا دوباره بی بی چک بزن، انشاءالله که خوش خبری گلم🙏😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
حدیث من شیاف مصرف میکنم بعد هر از گاهی ترسم میگیره نکنه شیاف و جای دیگه زدم .😂😂😂😂

نه عزيزم درس ميذاري 😂😂اخه جاهاي ديگه كه يكي مجاري ادراري كه خيلي تنگه نميره يكي هم معقد اونم معلومه 

بچه ها روز هشت انتقالم از دیروز همه کاراباخودمه شوهرمم همش بریز بپاش داره میخام خفش کنم😐همشم تو نت ...

استراحت مطلقم خوب نیست عزیزم رد شده فقط کارای سنگین نکن جارو طی اینارو انجام نده وگرنه بقیه ش اشکال نداره نگران نباش😈