2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
من ٣سال هست كه اقدام كردم و باردار نشدم از اولش هم تحت نظره دكتر پاكروش بودم يكبار پيشش آي يو آي و م ...

الهی که به زودی زود نتیجه بگیری و خدا بچه سالم و صالح بزار تو دامنت  

به منم دادن نمیدونم چرا ولی فکر کنم بخاطر خون رسانی باشه

عزیزم سارا جان میگن این آمپول برای خاموش کردن تخمدان که بعدش که داروهای اصلی رو شروع میکنن تخمدان خوب جواب بده..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به منم دادن نمیدونم چرا ولی فکر کنم بخاطر خون رسانی باشه

شما کی زدین؟؟؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام خانما تو رو خدا جواب بدین .خانمایی که مثبت شدین واکسن کرونا رو چند ماه قبل انتقال زدین؟؟؟؟؟و هم ...

من یکماه قبل دوز سوم رو زدم من شنیدم حداقل دو سه هفته باید فاصله باشه درست بودنش رو نمیدونم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خودمم دل توو دلم نیست واقعا دیگه انگار لحظه ها برام اندازه سال شده  دنبال اسمم بیشتر یه دختر یه ...

وای نگووو اسم که اصلا نمیشه انتخاب کرد

حالا برا بقیه من همیشه ده تا ده تا پیشنهاد میدم به خودم که رسیده هیچی نمیتونم بگم

بچه هاا کپسول فرتیل اید خوبه برای تقویت اسپرم؟ کپسول خارجی چی خوبه؟😢

بله خوبه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگه کسی میدونه راجبش خداخیرتون بده راهنمایی کنین  اووبوست ام خوبه واس خودم بخورم

بله .برای تقویت تخمک خوبه 

احه شهر خودم‌نیست دکترم شدید نیست صبر کنم تا شنبه ؟

نمیتونی زنگ بزنی مرکز؟ اگه قطع شده ولش کن اما حتما پیگیرش باش اگه خدایی نکرده عفونت باشه زودتر انجامش بدی چون من اون مدلی که بودم درد تووی واژنم بود بیشتر تا رحم بعد تووش تیر میکشید درد میکرد انگار لوله گنده گذاشته بودن یه جور عجیب بود ایشالا مال تو برا جا باز کردن رحمه 

نگران نباش اما اگه تا فردا صبح اوکی نشدی حتما برو دکتر

@یاسین_و_یاسمین1           @چیکا1          ...

اگه شکمت هم سفت میشه به دکتر بگو شاید ایزوکسی یا نیفیدیپین بهت بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
پیدا نمیشه از صبح هرجا که تونسم زنگ زدم

این قرصها خیلی سخت گیر میان متاسفانه  باید خیلی بگردین 😔