2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047300 بازدید | 684585 پست
ینی بخرم؟؟؟ یک و ششصد تومنه😅😢

اره قیمتش همینه به نظر من عالیه روووزی دوتا ساشه بخوره 

من دکترم بهش میگفتم اینو میخوره چیز دیگه بخوره یا نه میگفت این دیگه تهش ه نیاز به چیزی نداره هیچ مکمل و داروی دیگه ای نمیخورد اگه میخوای از دکترت هم بپرس عزیزم اما به نظرم عالیه

ببین شما مورفو خوبه مال ما صفر بود دی اف ای ۷۸!!! و اینکه مورفو اصلا با این چیزا ۹۹٪ نمیره بالا به نظرم این مکملا بیشتر کیفت کلی ه اسپرم و میبره بالا مخصوصا زنده هاشو بیشتر میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره قیمتش همینه به نظر من عالیه روووزی دوتا ساشه بخوره  من دکترم بهش میگفتم اینو میخوره چیز دی ...

اره عزیزم میدونم منم میخوام یکم کیفیتش اکی بشه واس ای وی اف وگرنه که میدونم طبیعی باردار نمیشم 

بیبی ندارم امشب هم بیرون نمیریم ولی امیدی ندارم ولی تودلم میگم پس چرا اینجور شد دفعه هاقبل بعدچندروز ...

اره منم همینو میگم امکان نداره الکی چیزی بندازه ایشالا از ته قلبم میخوام درست باشه

اشکال نداره فردا برو بیرون اگه تونستی بگیر😁😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اره عزیزم میدونم منم میخوام یکم کیفیتش اکی بشه واس ای وی اف وگرنه که میدونم طبیعی باردار نمیشم 

به نظرم خیلی خوبه خدارو چه دیدی مگه من فکرشو میکردم؟؟؟ با اون وضعیت! حتی به ای وی اف هم برامون امید نبود

اما تا روز پانکچرت بخوره قطع نکنه اگه خیلی طولانی مثلا شش ماه دیگه میخوای پانکچر کنی فعلا رووزی به ساشه بخوره دو ماه اخر دوتا اینجوری هزینتم کمتر میشه😜

سلام حالتون چطوره دیروز بتا اومد . ولی بخاطر نگار و چنتا از بچه ها که منفی شدن انقد ناراحت شدما . ...

شروین عزیززززم مبارکت باشه عزیز دل من

هی میگفتم یکی بوده تستش با من بوده یادم نمیمونه انقد ک فکرم مشغوله 

قربونت برم سالم بغل بگیریش

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
به نظرم خیلی خوبه خدارو چه دیدی مگه من فکرشو میکردم؟؟؟ با اون وضعیت! حتی به ای وی اف هم برامون امید ...

نه دگ سومین پری میرم واس تخمک کشی دوباره 

اره بابا دست خداست شاید بمنم رحم کرد 😢

نه دگ سومین پری میرم واس تخمک کشی دوباره  اره بابا دست خداست شاید بمنم رحم کرد 😢

ایشالا به امید خدا

اره عزیزم به خدا اخرین ویزیتم دکتر گفت دوبار دیگه انتقال میدم بعدش رحم جایگزین یعنی حتی به منم امید نبود! اصلا به هرکی میگم دی اف ای۷۸ بود باور نمیکنه!!! برا من شده برا شما هم میشه عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️❤️

ممنون نگار جان . شما باز بتا دادی؟

فدات شم خیلی خوشحال شدم برا عزیز دلم 

من دوباره آز دادم دو برابر شده بود ولی بازم خیلی کم بود خیلی

گفت سه روزه دیگ تکرار😔😔😔😔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اسم من حديث فدات عزيزم 😍😘

حدیث من شیاف مصرف میکنم بعد هر از گاهی ترسم میگیره نکنه شیاف و جای دیگه زدم .😂😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ایشالا به امید خدا اره عزیزم به خدا اخرین ویزیتم دکتر گفت دوبار دیگه انتقال میدم بعدش رحم جایگزین ی ...

عزیزم چطوری فهمیدی بارداریتوو واای اون لحظه سکته نکردی😢🤣خدا خیلیییی سورپرایزت کرده