2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
دگ جنین ندارم که باید برم بازم تخمک کشی  کلا دوتا داشتم عزیزم  ممنون از جوابت

عیب نداره دورت بگردم فکرشو نکن انشاءالله که همین سری مامان دوتا دوقلوی نانازی میشی ولی اگرم قسمت نبود از اول شروع کن با قدرت واراده بیشتر انقدر ادامه بده تا نتیجه بگیری انشاءالله 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم ممنون که روحیه میدی خدا تو دلیتو حفظ کنه

انشاءالله به حق علی واولادش چندروز دیگه من اینو به شما بگم، بگم الهی که خدا تودلیاتو برات حفظ کنه😍😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم 😍 از خداوند میخوام قدرتش رو نشون بده بخاطر قدم پدر و مادرت بخاطر بغضشون عدد بتات دوبرابر ...

خدا مادرتو برات حفظ کنه.

کاری رو که شروع کردیم رو تا گرفتن نتیجه تا هر کجا که باشه باید ادامه بدیم.گاهی خسته بشیم و بکشیم کنار استراحت کنیم ؛ولی جا نزنیم...انشالله خداهم کمک میکنه و صدامونو میشنوه🤲🤲🤲

😉

ممنون عزیز دلم  شما رفتی دکتر ؟ سونو اینا؟

من دیروز دیدی گفتم به لک بینی افتادم.

دکتر و سونو نرفتم

تازه صب رفتم تست بتا دادم.جوابش حاضر نشده

احتمالا هفته بعد برم 

مرکزم دوره

وگرنه تا الان رفته بودم 

😉

همیایه بالاییمون همش داره واس بچش لالای میخونه 😢😢صداش میاد  اخ خدااا بگذر 😭😔

ما نمیدونیم که مردم به چه سختی بچه دار شدن.

همیشه فک میکنیم اونی که حامله است یا بچه داره راحت بهش رسیده.

😉

عیب نداره دورت بگردم فکرشو نکن انشاءالله که همین سری مامان دوتا دوقلوی نانازی میشی ولی اگرم قسمت نبو ...

ممنون عزیزم از امیدواریت 

همسرم ورزش روشروع کرده خودمم میخوام برم حتما 

بریم رویان بگم اگه قرص تقویتی اینا لازمه ب خودم و همسرم بدن خارجی ام باشه تهیه میکنم 😣عاشق بچه ایم ماشالا جان 

همسرم خیلی بابای خوبی میشه 

ظهر سر نماز از خدا خواسم نزاره غرورش پیش من بشکنه 😔ب خدا گفتم بخاطر سختی های گذشته بگذر از این امتحان سخت

پس چرا من غذام کم شده هیچی دوس ندارم. هیچی هوس نمیکنم. اگر گرسنه نمی‌شدم،  هیچی نمیخوردم تازه ...

نه خواهر من فقط روز اول اینجوری بودم نمیدونم چم شده بود بعد اون به زور میخوردم من توی دوتا انتقالام لاغر شدم و همجنان دارم لاغرتر میشم غذامم کم شده همشم دلم برنج خالی میخواد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من دیروز دیدی گفتم به لک بینی افتادم. دکتر و سونو نرفتم تازه صب رفتم تست بتا دادم.جوابش حاضر نشده ...

ان شالله خیره عزیزم همه چی خوب پیش میره 

دستت بزار رو شکمت صلوات بفرس ایت الکرسی بخون 

خدا خودش داده خودشم حافظ و نگه دارشه 

ما نمیدونیم که مردم به چه سختی بچه دار شدن. همیشه فک میکنیم اونی که حامله است یا بچه داره راحت بهش ...

خدایی خواهرای من همه راحت می نی اوردن دگ تا هشت نه ماه بعد اقدام خدا بهشون نی نی داده😭همشونم یکی دوتا دارن یکی سه تا 😅