2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
قربونت برم لطف داری همیشه دکتر آصف جاه خودش پنج ماه پیش عملم کرد گفت رحمت هیچ مشکلی نداره یه چسبند ...

ببین چند بار نزدیکای تخمک گذاریت تو سیکل نچرال لدون دارو برو سونو، ببین اوضاع چجوریه شاید صخامتت خوب بشه 

به خودت سه ماه وقت بده، مکملها رو بخور ، سعی کن اعصابت آروم باشه، خودت هم وسطهای سبکلت چک کن ببین صخامت حدودا چقدره

حتما برات دعا میکنم که راحت حل شه مشکلت 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💗💗💗

خدا بزرگه…

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربونت برم لطف داری همیشه دکتر آصف جاه خودش پنج ماه پیش عملم کرد گفت رحمت هیچ مشکلی نداره یه چسبند ...

نیلوفر جون الهی قربون دلت بشم سعی کن کمتر بهش فکر کنی با گریه که چیزی عوض نمیشه فقط خودتو داغون میکنی داشتن آرامش خیلی بهت کمک میکنه عزیزم میدونم سخته ولی خدارو چه دیدی کافیه خدا بخواد هیچی غیرممکن نی یکم به روحیت برس بخدا نصف بیشتر مریضیها از روح و روان آدمه، از ته دلم برات دعا میکنم الهی قابل باشم و بزودی بتونی بری برای انتقال عزیزدلم و نتیجه بگیری برای آرامش دلت الان صلوات میفرستم و آیت الکرسی میخونم 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم من دارم‌میرم سونو لطفا دعام‌کنید همه چی خوب باشه انشالله هر چی از خدا میخاید بهتون بده

عزیزم خدا به همرات، انشاءالله با خبرای خوش بیای😍😘🙏

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام به روی ماهت فاطمه جونم به سلامتی گلم ای جانم انشالله که الان نی نیا دارن تلاششون رو میکنن بمونن ...

سارا خاک تو سرم شد 

من فقط روز انتقال یادم بود دوفاستون و مصرف کنم دیگه مصرف نکردم سه روزه

اینقد گریه کردم خیلی میترسم😭😭😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا کسی بوده دوفاستون یادش بره مصرفش من سه روزه نخوردم خییییییلی دلهره دارم .😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

تو رو خدا کسی بوده سه روز مصرف قرصش فراموش بشه من قرصام زیاده یادم رفته

برام خیلی دعا کنین اومدم مطب برای غربالگری دوم‌🤲🏻🥲❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

دخترا کمکم کنین

@ماشالا    

@چیکا    

@تورک_آنا   میشه بیایی خیلی نگرانم

ببین چند بار نزدیکای تخمک گذاریت تو سیکل نچرال لدون دارو برو سونو، ببین اوضاع چجوریه شاید صخامتت خوب ...

سیکل طبیعی هم چندبار چک کردم 

قربونت برم عزیز دلم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ببین لاپراسکوپی یه جراحیه با بیهوشی و همه ریسک های معمول یه حراحی و امکان چسبندگی و عفونت و ..... ک ...

ببین مدل مرکزش اینه میگه فقط با لاپرا میتونیم ببینیم رحم شرایطش خوبه یا نه من قبلا هم هیسترو تشخیصی شدم یه بار مام و یه پولیپ داشتم که برداشتن بهش گفتم من مشکلی ندارم گفت بعد لاپرا مشخص میشه 

از اول دودل بودم برم اونجا و با اصرار من رفتیم مام که بعد از منفی شدن همسر گفت از اول باید اونجا میرفتیم حالا هم میترسم بگم یه جا دیگه بریم دوباره نشه و این اخرین باره که میتونم این مسیر و برم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من دوفاستون نداشتم. مگه شیاف نمیزنی ؟ 

چرا دوتا شیاف دارم دوفاستون هم تجویز کرده هردو کاراییش یکیه؟؟نگرانی نداره؟؟