2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
عزیزم من با توجه به اینکه لاپارا کردی جواب میدم، دو بار لاپارا کردی، مشکلی نداشتی از لحاظ اندومتریوز ...

لیلا جون تو باز حافظت خوبه من جواب هر پستو با توجه به اون پست میدم.......

برا همین یادم نبود لاپرا کرده......

تشخیص قطعی آندو با لاپراست همونطور که لیلا جون گفتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون من آزمایش انعقادیم مشکلی نداشته ظاهرا .مشکلم ایمنی بود فقط.

شکر عزیزم پس مشکل انعقادی نداری......

ولی بازم سعی کن مایعاتتو با میوه و هر چیزی که برات ممکنه تامین کنی چون حتی اگه مشکلی نداشته باشی این داروهای هورمونی خودشون غلظت خونو بالا میبرن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امشب اخرین دونه سومین بسته ال دی هستش...هوووووووراااااااا   ..بالاخره یه بارم از پری شدن قراره ...

رز عزیز والا من برا طبیعی گفتم به دکتر پرد بخورم قبول نکرد گفته به عوارضش نمیارزه......

گفت حتی برا آی یو آی هم بهم پرد نمیده باز بپرس ببین نظرش چیه.......

اخرین لاپارسکوپیم سه سال پیش بود اما این درد الان پنج ساله دارم

عزیزم لاپراهاتو زیر نظر چه دکتری انجام دادی؟

اگه کار و تخصصش لاپرا و آندو بوده میشه به عمل اعتماد کرد......

يه سوال داشتم دكترم نوشته روز انتقال يه امپول hcg و ٢ تاي ديگه هم هر سه روز يكبار زده شود يع ...

عزیزم نه مشکلی نیست شانستو بالا میبره......

منم روز ۲ و ۵ انتقال داشتم.....

عزیزم نه مشکلی نیست شانستو بالا میبره...... منم روز ۲ و ۵ انتقال داشتم.....

ترک انا جون تو کانالت یه مطلب بود درباره رگام اینکه من او منفی هستم و شوهرم او مثبت باید برای انتقال رگام بزنم یا نه ؟

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

عزیزم برا انتقال رو نمیدونم اما ماه ۷ باید بزنی یکیم اگه به خونریزی یا لک بینی افتادی فکر کنم باید بزنی.......

در مورد انتقال پرس و جو کن!!!!!

سلام دوستان عزيز  من چهارشنبه گذشته سونو قلب انجام دادم كه خدا رو شكر خوب بود و صداي قلبش رو ش ...

سلام به همه دوستان ، به سلامتي مامي جون ، مباركت باشه عزيزم ، نگران لكه بيني نباش و براي اينكه دل خودت آروم بشه يك هفته ديگه برو سونو ولي مطمئن باش كه همه چيز خوب پيش ميره برات خانمي . 😘😘😘

آنا جون من براي سرماخوردگيم استامينوفن 500 ميخورم يعني دكتر داد بهم... فكر ميكردم 325 هيت ولي امروز ديدم ٥٠٠ هست... ضرر نداره؟؟؟؟ و اينكه من امروز و ديشب دردهاي مشابه پريود دارم... اينم طبيعيه؟؟؟

لیلا جون تو باز حافظت خوبه من جواب هر پستو با توجه به اون پست میدم....... برا همین یادم نبود لاپرا ...

آنا جون تو یه دونه ای، همین که در هر شرایطی مارو تنها نمیذاری خیلیه، من خیلی اوقات میگم پستا زیاد نشه تشکر نمینویسم و لایک میکنم ،وگرنه با وجود اینکه خودت وقت زیادی نداری ولی هر طور شده میای یه سر میزنی و دونه دونه جواب میدی، خیلی ماهیییییی.

من و بقیه دوستان هم تو تاپیک میچرخیم که یکم کمکت کنیم.❤❤❤❤😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

آنا جون من براي سرماخوردگيم استامينوفن 500 ميخورم يعني دكتر داد بهم... فكر ميكردم 325 هيت ولي امروز ...

عزیزم به دکترا باشه که تو بارداریم میگن میشه استامینوفن خورد ولی کلا استامینوفن باعث بیش فعالی میشه......

عزیزم فعلا میتونی بخوری اما تا حد امکان نخوری بهتره اما بعد اینکه دیگه جفت تشکیل شد و جنین از بدنت تغذیه کرد به نظرم دیگه نخور!!!!!

آنا جون تو یه دونه ای، همین که در هر شرایطی مارو تنها نمیذاری خیلیه، من خیلی اوقات میگم پستا زیاد نش ...

فدات بشم لیلا جون......

شما دوستان نبودین چراغ این خونه روشن نمیموند.......

یه دنیا ازتون ممنون......