2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047497 بازدید | 684604 پست
شما کی انتقال دادین،  من روز دهمه و بی بی چک منفیه،  جنینام بلاست بودن، خیلی دلم گرفته

سلام عزیزم تو ای بی اف بی بی چک زیاد درست نشون نمیده خیلی ها بودن بی بی شون منفی بوده و ازمایش مثبت شده خیلیها هم بودن بی بی مثبت اما ازمایش منفی شده در ثانی شاید از اونا زودتر لانه گزینی کرده از شما دورتر به این چیزا نیست صبر کن بی بی هم نزن روز ازمایش برو ازمایش بده امیدت به خدا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم به سلامتی.مبارک باشه قدم گل پسرت😍💋💋.خوبی؟اذیت نشدی؟پسرم خوبه ۱شنبه میاد🤗😍

سلام قربونت خوبم تو خوبی؟چرا خیلی اذیت شدم من درد بعد زایمان داشتم که میگن فقط تعداد کمی از زنا برای جمع شدن رحم این دردو تجربه میکنن میمردم و زنده میشدم مثل زایمان طبیعی میمونه ایشالا هیچکی این دردو نکشه .پسرت دنیا اومد؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت برم عزیزدلم. امروز پسرمو ختنه کردیم از سخت ترین روزای زندگیم بود دیشب از استرس زیاد رفتم زیر ...

منم رفتم واسه خون کف پا از غصه مردم چقدر سخته واسه پدر مادرایی که بچشون مریضه انشالله هیچ بچه ای مریض نشه گناه دارن

ای جووووونم قدم نو رسیده مبارکت عزیزم الهی که قدمش پراز خیر وبرکت براتون باشه😍😍😍 الهی که همه ماه ...

قربونت گلم مرسییی.اره وزنش واسه ۱۸ هفته عالیه انشالله قراره نی نیت تپلی مپلی دنیا بیاد

کاش منم حداقل بعد اینهمه زحمت جنین داشتم فریز دلم خوش میشد 😔امیدی ام ب این دوتا که انتقال دادم ندار ...

مشکل نگفتن ازچیه که جنین ضعیفه؟

منم جنین زیاد داشتم ضعیف بودن قابل فریز نبودن ۴تاشو دیروز انتقال دادن برام

یا رب العالمین
سلام عزیزم پانکچر شدی چی شد

اره ساراجون تخمکای زیادی نداشتم راستش دعا کن همه تخمکا جنین با کیفیت شه مرسی که پرسیدی، نمیتونم بپرسم کی میری ازمایش    فکنم کمتر از یک هفته دیگه است   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
تجارت خونه باز کردن خود پرسنل اتاق عمل مگه هر روز تست کرونا میدن؟

همونن وگرنه  میگفتن ادم واکسن نمیزد اگه پی سی ار میخاستن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم