2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
عزیزم من از دکترم پرسیدم اصلا نیازی به نشستن نیست و اینکه میگن باعث میشه بند ناف بپیچه و اینا ربطی ن ...

منم خیلی عادی پهلو به پهلو میشم فقط دیگه جدیدا رو کمرم نمیخابم رو پهلوام همش

این حرکت حبابو امروز فقط یه بار اونم چندبار پشت هم دیگه ام چیزی نبود حالا دلمو خوش کردم که فهمیدم دیگه😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انگار پروانه داره تکون میخوره

نه پروانه ای نبود فقط مثل حباب بود اونم چندتا فقط 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جونم من افتادم به خونریزی دارم میرم بیمارستان.نی نی داره میاد.دعام کنید❤❤

ای خدااا جون 

ایشاالله ب خوشی و سلامتی سلامتی دنیا بیاد... 

هم خودت سلامت باشی هم نینیت... 🌺💜🌺💜

ای خدا جون عکس نینیتو بزار اگ دوست داشتی عزیزم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون ملکه جون من نمیدونم چرا همیشع علاقه خاصی به شما داشتم تو این تاپیک فقط بروز نمیدادم😍انشالله ...

فدات بشم عزیزم❤️❤️❤️❤️ دل به دل راه داره 🥰🥰عشق منی ❤️❤️❤️❤️😍🥰 کلی لذت ببر ازین دوران عزیزدلم😘😘😘😘😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وای پسر منم دقیقا همینجوریه، یعنی رفلاکس داره؟ شیرم برمیگرده تو گلوش دقیقا، و حالت خفگی بهش دست میده ...

ببین دختر من رفلاکسش پنهان بود یعنی شیر میومد تو گلوش ولی قورت میداد واسه همین حالت خفگی بهش دست میداد البته گاهیم بالا میاورد که پنیری بود در کل دکتر گفت اگه از این حالت خفگی میترسی یکم شیب دار بخوابونش ولی دارو نداد گفت تا زمانی که بچه بی قراری نکنه و وزن خوب بگیره دارو نیازی نداره خودش خوب میشه که راست میگفت کم کم خودش حل شد توام نگران نباش کم کم خوب میشن

بچه ها جونم من افتادم به خونریزی دارم میرم بیمارستان.نی نی داره میاد.دعام کنید❤❤

الهی عزیزم قدمش مبارک ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی دعامون کن 😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام بچه هامن برا بارسوم ای وی اف کردم ۱۴تاتخمک داشتم ولی جنینا نمیدونم چرا ایندفعه بدترازدفعه قبلی ...

انشاءالله یکی از این چهار تا نی نی قشنگ مبچسبه به دلت و میشه یکی یدونه و چراغ خونت ..برات از ته قلبم دعا کردم 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خوب خیالم راحت شد مرسی چیکا جونم واای همش به یادتم بخدا میگم من از پس یه دونه برنمیام، چجوری چیکا ج ...

قربونت برم عزیزدلم. امروز پسرمو ختنه کردیم از سخت ترین روزای زندگیم بود دیشب از استرس زیاد رفتم زیر سروم😭😭الهی هیچ بچه ای کوچیکترین دردی تحمل نکنه😢

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم عزیزدلم. امروز پسرمو ختنه کردیم از سخت ترین روزای زندگیم بود دیشب از استرس زیاد رفتم زیر ...

ای جان انشالله که خدا بهت توانایی بده. انشالله که بچه هاتم آروم باشن که کمتر اذیت بشی 😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم خیلی عادی پهلو به پهلو میشم فقط دیگه جدیدا رو کمرم نمیخابم رو پهلوام همش این حرکت حبابو امروز ف ...

اره رو پشت نخواب اصلا من که می خوابم دیگه تو هپروتم😂😂😂فقط حواسم هست ناخوداگاه رو پشت و رو شکم نمی خوابم وگرنه اصلا نمی دونم چجوری پهلو به پهلو میشم😂😂

اره عزیزم اولاش حرکاتش خیلی محوه یه روز انگار یچیزی حس می کنی باز دو روز حس نمی کنی هیچی منم از هفته ۲۰ تا ۲۳ گاهی اوقات انگار یچیزایی حس میکردم از هفته ۲۳ حداقل روزی یبار حس میکردم الانا یکم بیشتر شده و واضح تر حس میکنم.

میگم عزیزم تاریخ زایمانتو ‌کی زده،؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍