2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
ممنون آلای مهربون، برام دعا کن سونوهای بعدی هم خوب باشه جوابش، انشاءالله به زودی زود دامنت سبز شه گل ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبید؟ امروز جواب ام آر آی مغز جنین اومد، خداروشکر به طور کلی جوابشو نرمال زده مایع بطن ...

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم خدارو شکر انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت و همه چی خوب پیش بره ♥️♥️🌺🌺

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مرسی عزیزم

عزیزم‌شما تکونای نی نی رو حس می کنی؟

نی نی من روزا خیلی کم تکون میخوره بیشتر نصف شبا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خیلی برات خوشحال شدم خدارو شکر انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت و همه چی خوب پیش بره ♥️♥️🌺🌺

عزیزم ببخشیدا یه سوال .

شما قبل انتقال لوبیا سبز مصرف کردین ؟ برای تعیین جنسیت بد نیست ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
من خانم سعیدی تماس گرفت گفت تو واتساپ به خانم سعدی پیام بدم،قبلا بانک بود،الان یه موسسه هست که با کم ...

خوبه پس منم میرم حصوری دفترش

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=221396359]عزیزم ناراحتوشدم نمی دونم چی بگم ....[/QUOTمرسی عزیزم خودم 3روزه ماتم گرفتم واقعا خیلی سخته انشالله بقیه دوستان مثبت بشن 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
[QUOTE=221396359]عزیزم ناراحتوشدم نمی دونم چی بگم ....[/QUOTمرسی عزیزم خودم 3روزه ماتم گرفتم واقعا خ ...

گلم خیلی ناراحت شدم

خودمم سابقه سه بار انتقال منفی دارم درک میکنم الان چه حالی داری

خیلی سخته بیای تو این مسیرو نتیجه نگیری

انشالله خدا خودش بهت نظرکنه و طبیعی باردار بشی به حق پنح تن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

ممنون مهربون، همچنین گلم، خدا کنه بقیه سونوهاشم خوب باشه، التماس دعا گلم💕💕💕

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم متاسفانه منفی شدم 😔

عزيزم ان شالله خدا به دل مهربونت نگاه كنه و به زودي شاهد معجزه باشي ميدونم راه سختي اومدي ولي بدون هر اتفاقي بيفته مصلحتي توش پنهانه كه ما بي خبريم دعا ميكنم به زودي دلت شاد بشه