2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047437 بازدید | 684602 پست
عزیزم‌شما تکونای نی نی رو حس می کنی؟ نی نی من روزا خیلی کم تکون میخوره بیشتر نصف شبا

آره عزیزم

تا قبل هفته 28 مهم اینه که تکون بخوره

منم بیشتر وقتی غذا یا آب خنک می خورم به پهلو دراز میکشم میزنه

همیشگی نیست منم چون گفتن الان مهم نیست کلا خیلی دقت نمی کنم

بعد از هفته 28 هر یک یا دو ساعت 4 ضربه باید بزنه

سارا جون سونو واژینال برای طول سرویکس تو هفنه من ضرر نداره؟ میخوام برم پیش صدری واژینال یک بار بگیرم.نظرت چیه؟

آره عزیزم تا قبل هفته 28 مهم اینه که تکون بخوره منم بیشتر وقتی غذا یا آب خنک می خورم به پهلو دراز ...

منم همینطوریم

نمی دونم عزیزم دکتر من که گفت فعلا دیگه نیاز نیست حالا هفته دیگه باید برم ببینم چی میگه ولی فک نکنم خطر داشته باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش گلم اون بالایی فقط باید بخاد ربطی به گرید و کیفیت نداره من خودم چندساله تو این راهم انق ...

خداازدهنت بشنوه.ایشاالاکه همینطورباشه.ممنون گلم ایشاالاتوام نتیجه بگیری

آره عزیزم تا قبل هفته 28 مهم اینه که تکون بخوره منم بیشتر وقتی غذا یا آب خنک می خورم به پهلو دراز ...

سلام 

من تا یک هفته قبل از زایمان هم بخاطر طول سرویکس کم و موقعیت جفت سونو واژینال می شدم. اگر نیاز هست که انجام بدی میدونم که ضرر نداره 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
گلم خیلی ناراحت شدم خودمم سابقه سه بار انتقال منفی دارم درک میکنم الان چه حالی داری خیلی سخته بیای ...

خدا هیچ زنی رو با بچه امتحان نکنه خیلی سخته خیلی 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
عزيزم ان شالله خدا به دل مهربونت نگاه كنه و به زودي شاهد معجزه باشي ميدونم راه سختي اومدي ولي بدون ه ...

ممنون عزیزم  راضیم ب رضای خدا انشالله ب لطف خدا شما مثبت شین 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
سلام  من تا یک هفته قبل از زایمان هم بخاطر طول سرویکس کم و موقعیت جفت سونو واژینال می شدم. اگر ...

ممنون عزیزم جواب دادی

طول سرویکست چند بود؟ خیلی بین واژینال و شکمی فرق بود؟  

دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

قربونت برم عزیزم .. انشاالله مثبت میشی و میای خبرشو بهمون میدی با یه بتای خوشگل..من برات آیت الکرسی خوندم .. انشاءالله بقیه ی دوستانی که انتقال دادن هم یکی یکی خبر مثبت شدنشون میدن ..من برای تک تک دوستانی که انتقال دادن و منتظرن هم  دعا خوندم خانم فاطمه زهرا دل همتون رو شاد کنه تو این ایام عزیز 🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم شما همون کاربری بودی که سابقه مسمومیت بارداری داشتی؟ یادم اومد یه چیزایی شما بچه دارین؟

اره عزیزم 

نه ندارم عزیزم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ممنونم ، داروهام مولتی ویتامین و بایوفم و استرادیول روزی ۴تا ویتامین د۳و پروپرانول و امپول دور ناف و ...

عزیزم تبریک میگم انشاءالله سالم بگیری بغلت ..پراپرانول رو برای چی بهتون دادن؟؟و اینکه از کی خوردین؟؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم عزیزم .. انشاالله مثبت میشی و میای خبرشو بهمون میدی با یه بتای خوشگل..من برات آیت الکرسی ...

مرسی مهربونم جونم ممنونم ازت انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده. ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤