2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
سری قبلم معمولی استفاده کردی؟ وای منم چن دیقه پیش بدجور شوک شدم و از جام پریدم مادرم داشت سرنگامو ...

آره قبلا هم استفاده نکردم

انشالله که چیزی نمیشه منکه خیلی حالم بد شد

عزیزم من گرفتم،منم یه چک فرستادم برای قم بعد از ۱۰ روز هم وام ریختن حسابم

راستشو بخاین خیلی میترسم گفتم شاید کلاه برداریه واس همین هیچ اقدامی نکردم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم کلاهبرداری نیست،اون خانمی که توی واتساپ پیام دادید اسمش سعدی بود؟

خانم دهقان باهام تماس گرفتن ولی اونکه تو واتساپ پیام دادم فامیلشو نمیدونم عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=221373994]نه عزیزم کلاهبرداری نیست،اون خانمی که توی واتساپ پیام دادید اسمش اخه بعضیا گرفته بودن گفتن معرفی شدن به بانک اما نمیدونم چرا اینا میگن چک بفرستین

خب خوبه   من داروهامو نوشتم‌که سر ساعت بخورم . روزی ده تا مکمل و آسپرین و پردنیزیون دارم ...

دقیقا منم گفتم بنویسم 

امگا۳ که یک روز در میون بخورم دو روز پشت سر هم خوردم  

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
قربونت عزیزم هزینه ی سزارین شد ۱۶ تومن ولی من عمل اندومتریوز هم داشتم هزینه ام زیاد شد لباس و پتو و ...

عزیزم چه عملی برای آندو داشتین ؟؟؟؟ منم آندو دارم چیکار کردن براتون ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام دوستان خوبید؟ امروز جواب ام آر آی مغز جنین اومد، خداروشکر به طور کلی جوابشو نرمال زده

مایع بطن مغز جنین هم یکی از 8.9 شده 9 و یه سمت دیگه هم از 10.2 شده 11 و نوشته بود بعد از تولد هم نیاز به بررسی داره، جوابمو هنوز نبردم به دکتر نشون بدم، ولی باز قراره هفته دیگه سونو بشم و مایع دورش چک بشه که یه وقت بیشتر نشه، راستش هنوزم نگرانم، ممنون میشم با دلای پاکتون برام دعا کنید تو سونوهای بعدی عددش کاهش پیدا کنه یا ثابت بمونه و خطری برای نی نیم نداشته باشه😘😘😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من روز دوازدهم انتقالم گلو درد دارم نمیتونم آبم بخورم

ایشالله زودتر خوب شی . سوپ بخور . آب میوه حتما بخور .فکر نکنم‌بتونی دارو آنتی بیوتیک بخوری. انشالله که بهتر شی 

چای کم رنگ بخور 

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام خانوما منم امروزبرام سه تاجنین سه روزه انتقال دادن.خواهش میکنم برای منم دعاکنیدشایدخدابه دعای یکی ازشماهاحاجت روام کرد.ایشالاهمتون نتیجه بگیریدمنم ایشالامثبت بشم.

سلام خانوما منم امروزبرام سه تاجنین سه روزه انتقال دادن.خواهش میکنم برای منم دعاکنیدشایدخدابه دعای ی ...

پس باهام هم دوره شدیم.انشالله همگی مثبت بشیم

اولین انتقالته؟

😉