2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
من میلاد.اگه دکتر اجازه میکروداده که مشکلی نیس.دکتر صالحی خیلی کارش دقیقه تعریفشو زبادشنیدم

اره اجازه داده ولی تو برگه نوشته در ای وی اف از روشzeta استفاده بشه نمیدونم یعنی چی

میلاد هزینه پانکچر چنده؟ خلوته یا شلوغ؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم طول سرویکس ۳۲ برا هفته ۱۲ کمه ؟نت نگاه کردم انگار کمه دکتر چیزی نگفت همش دسشوییی ام از اونه ؟

خیلی کم نیست که خطرناک باشه ولی باید استراحتتو زیاد کنی تا انومالی ببینی بالا میره یا نه

نه تکرر ادرارت از بارداریه ربط به سرویکس نداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😇😇🤣وای پس من رکورد شمارو شکوندم😅ولی خیلی کمه دکترم میگفت تا میتونی مایعات بخور،،تو نت هم خوندم ک ...

منم شکمم کوچیکه

اب میتونم بخورم ولی واقعا خسته میشم از دستشویی رفتن

خصوصا که بخوام از جام بلند بشم

دیروز شوهرم میپرسه پس چه هفته ای شکمت بزرگ میشه و ورم میکنی😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره اجازه داده ولی تو برگه نوشته در ای وی اف از روشzeta استفاده بشه نمیدونم یعنی چی میلاد هزینه پان ...

میلاد پارسال رفتم خیلی خلوت بود.فکرکنم الان ده یازده تومن باشه.zeta یه روش جدا کردن اسپرم سالم هست.چندم سیکل هستی؟داروچی داری؟

یا رب العالمین
نه سی جی اف رو داخل رحم چندروز قبل انتقال تزریق کردن مثل معاینه بود 

ممنون عزیزم دکتر برام نوشته pbmc

نمیدونم حالا چی هسش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره عزیزم. با مرکز حرف زدم گفتن دو ماه بعد کرونا باید برم چون رو نتیجه اثر میذاره. گف نهایت ی جلسه ل ...

عزیزم تو رفتی آزمایش لنفو دادی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم این چه حرفیه منم همش به فکرتم بخدا میگم نمیشه بری پیش یه دکتر گوارش ؟شاید اونا راهی داشته ب ...

قربونت بشم واقعا دیگه کم اوردم‌مثل میتای متحرک شدم حتی امپولم میزنم بعضی غذاهارو تحمل نمیکنه! اره فکر خوبیه هفته شونزده تموم بشه ببینم بهتر نشم برم پیش گوارش مرسی گفتی😍😍

رفتم توو شونزده 🤕نه کم میشه نه قطع الان چهارماهه هروز امپول دمیترون میزنم هفته ای سرم خسته شدم واقع ...

عزیزم من ۱۸ هفته ام 

دقیقا دو هفته اس تهوعم خوب شده 

دقیقا بعد از پاین ۱۶ هفته

نگران نباش شما هم خوب میشی

مطمئنن تا پایان ۴ ماه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم تو رفتی آزمایش لنفو دادی

ازمایش چی عزیزم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هیوا جون جنسیت نگفتن بهت ؟تیکر بذاری کیف کنیم منم منتظر جنسیت ام 

چرا عزیزم پسریه 😜 تیکر داشتم اتفاقا به خاطر ملکه زیبایی جون گذاشتم بعد از یه مدت عذاب وجدان طور شدم ‌گفتم نکنه یکی تیکر ببینه‌ناراحت شه 😭😭🤕 برش داشتم

ایشالا هرچی هست صحیح‌و سلامت باشی عزیزم

مگه غربال نگفت بهت؟

عزیزم ببخشید که من جواب میدم واسه منم تو ان تی ۳۲ بود که ۱۶ هفته واژینال سونو شدم ۳۱ بود حدودا و ۲۰ ...

عزیزم استراحتت در چه حده؟؟

وای ایشالا خداکنه تینا جون اینفد داغونم یه گرم اضافه نشده تا الان!! 

الهی بگردم عزیزم 

منم لاغر شدم عوض اینکه چاق بشم 

فقط یه شکم کوچولو دارم با سینه های بزرگ دیگه هیچی😂😂😂ایشالا تا پایان ۱۶ تمومه نگران نباش 

من الان ناشتامو گرفتم با همین دستگاها 84 بود خوبه خداروشکر درسته؟  بعد یه سوال دیگه هم داشتم چ ...

عالیه قندت خداروشکر، ولی بازم رعایت کن زیادی شیرینی نخور منم که هفته 24 آزمایش دادم دیدم قندم 84 دیگه وادادم، بعد یکی از بچه های همین حا گفت نه احتمال داره بهدا قدت بره بالا

هفته 30 بهم گفت امپول ریه بزنم، نه من چیزی نگفتم خودش گفت، دکترم خیلی حساسه رو ای وی اف، اصلا مادرارو اذبت نمیکنه هفته 36 اینا باشی سزازین میکنه تو بیمارستان دولتی، یعنی منظورم اینه خیلی رو بند این نیست حتما طبیعی باشی یا اونقد درد بکشی تا اگه ی وقت نتونستی بری برای سزارین، من خوشم اومد گفت امپول ریه میزنم، چون به هر حال ماها طبیعی باردار نشدیم بارداریمون پرخطره، منکه خودم هر لحظه فک کنم داره برام ی اتفاقی میفته یا زود زایمان میکنم، امپول رو برنم خدایی نکرده زودتر بچم دنیا اومد حداقل ریش کامل تر تشکیل بشه

اها مرسی عزیزم منم الان میخوام باز ناشتا بگیرم با همین دستگاه خونگی ها ببینم چنده برای منم ازمایش تح ...

برا من سه مدل قند نوشته بود، ناشتا و تحمل گلوکز و دوساعت بعد از ناشتا، که همشون خوب بود دوساعت بعد از ناشتا لب مرز بود