2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
رفتم توو شونزده 🤕نه کم میشه نه قطع الان چهارماهه هروز امپول دمیترون میزنم هفته ای سرم خسته شدم واقع ...

نه عزیزم این چه حرفیه منم همش به فکرتم بخدا میگم نمیشه بری پیش یه دکتر گوارش ؟شاید اونا راهی داشته باشن من بالا نمیارم فقط حس تهوع و سوزش معده دارم جقد عذاب اوره اونوقت تو بیچاره 😭

خانوما امروز روز ششم انتقالمه صبح که بلند شدم ترشح غلیظ زرد روبه سبز بدون بو داشتم کسی تجربه ای ندار ...

منم داشتم و دارمم دکتر گفت تا سوزش و خارش تباشه مشکلی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم توو شونزده 🤕نه کم میشه نه قطع الان چهارماهه هروز امپول دمیترون میزنم هفته ای سرم خسته شدم واقع ...

هیوا جون جنسیت نگفتن بهت ؟تیکر بذاری کیف کنیم منم منتظر جنسیت ام 

سلام امروز روز ۱۵ انتقال هستم وآزمایش دادم برام دعا کنید دفعه چهارم هست اینبار هم هیسروسکوپی کردم هم ...

ان شالله مثبتی منم سینه درد و درد معده داشتم زود خبر بده 

انشالله با جواب مثبت گلم.😍😍😍 یه سوال تزریق داخل رحمی از خودتون نمونه گرفتن دکتر ایمونولوژی برام ...

نه سی جی اف رو داخل رحم چندروز قبل انتقال تزریق کردن مثل معاینه بود 

منم داشتم و دارمم دکتر گفت تا سوزش و خارش تباشه مشکلی نیست 

خدا کنه منم مثبت بشم خواهشن دعام کن با تودلیت

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
دکتر صالحی. اره میخوام بهشتی انجام بدم. ولی شرایط شوهرم خوب نیس خودمم ذخیرم۶۹ صدمه. شما کجا انجام ...

من میلاد.اگه دکتر اجازه میکروداده که مشکلی نیس.دکتر صالحی خیلی کارش دقیقه تعریفشو زبادشنیدم

یا رب العالمین
حتما عزیزم الان می خوام نماز بخونم چشم اگه قابل باشم دعا تون می کنم 

خیلی خیلی ممنونم عزیزم

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
نميدونم عزيزم ميشه يا نه دكترت نگفت چه ساعتي بزني؟

گفت یدوازده تا یک اولی . هاچ ام جی دو تا سه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به من هم روز 7 گفت 5تا و آمپولام رو زياد كرد روز 12 گفت 10-12 تا ولي 9 تا تخمك بود

واقعا وای عزیزم خوشحال شدم مرسی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دفعه قبل سینال میزدین ؟ اون‌موقع چندتا تخمک و چندتا جنین داشتین ؟

نه گونال ۸ تخمک سه جنین