2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
بله عزیزم سلامت باشید.‌خیلی ممنونم که همیشه با اطلاعات خوبتون راهنمایی میکنی. نه خدا رو شکر فشار خون ...

انتقال دادي سارا جون؟چند روزه؟ واااااااي خدا الهي كه ايندفعه مثبتي عزيز دلم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم عزیزدلم الهی خدا حافظ ونگه داره نی نیای همگیمون باشه

عزيزم خيلي خوشحال شدم همه چي به خير و خوشي گذشت، الهي كه تا آخرش آرامش داشته باشي و از بارداريت لذت ببري🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مثبت شدددددددددددددم خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍به حق علی هرکی دلش بچه میخواد خدابهش سالم وصالح عطاک ...

مباركه، چقد خوبه همش پياماي خوشحال كننده مياد به چشمم، خدايا شكرت🌸

سینال اف ۱۰ عدد برای آی یو آی زدم روز ۱۳ سیکلم سونو شدم یک تخمک ۱۵ سانتی داشتم ای وی اف میخوام بکنم ...

بار اول هست ای وی اف میکنی مشکلت چیه؟ ای یو ای به نظر من فقط وقت تلف کردن و هزینه الکیه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها کسی جوای سوالمو نمیدونه؟

سلام گلم این قرص رو برای پرولاکتین بالا که داشتم من میخوردم هر چهارده روز نصف میخوردم چون خیلی بالا نبود آزمایشم و آخریشو هم فک کنم ده روز به انتقالم مونده بود خورده بودم که باید مثلا چهار انتقالم میخوردم که چهارده روزم میشد که دیگه چون انتقال داده بودم مجاز نبود خوردنش و باید قطعش میکردم طبق نظر دکترم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
والا من ابن سینا که آزمایش دادم یکم عددش بالاتر از رنج آزمایشگاه بود که دکتر طرازی گفت مهم نیست ولی ...

نه گلم قبل انتقالت قطع میشه و ایشالله مثبت بشی هم کلا دیگه نیاز نی بخوری.

سلام گلم این قرص رو برای پرولاکتین بالا که داشتم من میخوردم هر چهارده روز نصف میخوردم چون خیلی بالا ...

اینم بگم سارا جان من زمانی دو هفته یکبار نصف قرص میخوردم که دیگه آزمایشم نرمال شده بود ولی برای اینکه یوقت خدای نکرده بالا بره این دو هفته یکبارو میخوردم قبلش فک کنم هفته ای یدونه بود.

@داداشمممم    

اینم بگم سارا جان من زمانی دو هفته یکبار نصف قرص میخوردم که دیگه آزمایشم نرمال شده بود ولی برای اینک ...

من هم دکتر قبلیم هم این دکتر آخرم بهم گفته بودن که قبل انتقال باید این قرص قطع بشه و دیگه نخورمش تاکید هم داشتن شما هم احتمالا قبل انتقالت دکترت قطعش میکنه صدرصد و تو تایم چهارده روزه انتقال دیگه نمیخوریش و اینم بگم من هیچ مشکل فشار و اینا هم خدا رو شکر نداشتم هیچوقت چون انگار یکی از دوستان گفتن برای کسایی که فشار.... 

ولی دکتر عارفی و دکتر علیرضایی هر دو گفته بودن تو دوران انتقال این قرص نباید خورده بشه.

شما هم حتما از دکترت بپرس ولی خودش تا اونموقع  قطع میکنه برات احتمال‌ خیلی زیاد

@داداشمممم          

والا بعد انتقال از نظر علمي ال ارژنين و ال كارنتين شانس پذيرش رحم را زياد ميكنه و اسپرين خون رساني ر ...

ممنون عزیزم

راستی یادمه شما انتی بیوتیک هم خوردی قبل انتقال درسته؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنون عزیزم تو لطف داری حتما میام بهت خبر میدم.  اما نمیدونم چرا امروز درد پریودی دارم عصری رف ...

درک میکنم عزیزم خودمم فردا آزمایش دارم هرروز منتظر یه علامت بودم.چقدر سخت گذشت.خدا کنه منفی نشه ازمایشم.وگرنه دیگه نمیتونم ادامه بدم.

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم.منتظرم

سینال اف ۱۰ عدد برای آی یو آی زدم روز ۱۳ سیکلم سونو شدم یک تخمک ۱۵ سانتی داشتم ای وی اف میخوام بکنم ...

نگران نباش منم دقیقا مثله شما بودم.ولی برای آی وی اف تعداد آمپول ها خیلی بیشتره.اگه مشکلی نداری نصفش رو گونال بگیر نصف سینال.قیمت گونال تقریبا6برابر سینال من از داروخانه پرسیدم.