2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سینال اف ۱۰ عدد برای آی یو آی زدم روز ۱۳ سیکلم سونو شدم یک تخمک ۱۵ سانتی داشتم ای وی اف میخوام بکنم ...

اینجا برعکسشم داشتیم که با گونال تخمک خوبی ندادن، اما اینو میدونم که با گونال اگه تعداد هم کم بشه کیفیت جنین ها خیلی بهتر میشه، به دکترت گفتی که بدنت به سینال خوب جواب نداده؟بعد تو iui فقط سینال داشتی الان قطعا hmg هم داری که ترکیبش با سینال باعث میشه تخمکا تعدادشون بیشتر بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
امگا3 بهتره از هفته 12 به بعد مصرف شه، نه اینکه ضرری داشته باشه ها نه، اما تمامی مکملا معمولا از هفت ...

ال ارژنین چطور؟ اون رو هم بعد از انتقال نباید خورد؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خونریزی کردم خیلی زیاد ازم خون قرمز اومد چیکار کنم

عزیزم بخودت استرس نده احتمالا هماتومه تو میکرو شایع هست

آمپول پروژسترون بزن و دراز بکش و فقط واسه دستشویی بلند شو

نگران نباش عزیزم استرس بدتره از همه چی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما کیا از اول انتقال دوتا امپول پروژسترون داشتن ؟ من روزی دوتا میزنم خیلی کمر درد دارم همش میگم خ ...

عزیزم من فقط یدونه شیاف داشتم

بهتره اضافه نکنی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
غول مرحله بعدی چی هست حالا؟ تو که 5 هفته مونده تا زایمانت غولی نمونده که

همون زایمان خودش غول نیست آیا😂😂

شیر بیاد نیاد اروغ شب بیداری بچه داری همه اینا هرکدوم یه غول واسه خودش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مگه پرولاکتینت مشکل پیدا کرده سارا جون؟ اینو برای حتی کسایی که هایپر میشن و شکمشون آب میاره هم تجویز ...

والا من ابن سینا که آزمایش دادم یکم عددش بالاتر از رنج آزمایشگاه بود که دکتر طرازی گفت مهم نیست ولی دکتر خودم گفت بهم کابرلین میده حالا خیلی فکرم درگیره که توی روزای انتقال جنین هم میشه استفاده کرد و مشکلی نداره برای جنین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من امروز روز یازدهم انتقالمه درد پریودی دارم کسی بوده مثل من علائم دیگه ای نداشته باشه و بارد ...

من تنها علائمی که داشتم درد پریودی از سه روز بعد انتقال بود😊

ان شاالله شما هم مثبتی

بعد از انتقال هم ميشه امگا ٣ رو خورد؟؟؟

عزیزم فک کنم نمیشه 

دکتر من از ۱۶ هفته بهم داد

قربونت برم عزیزم،همیشه به یادتم نیلوفر مهربون بخدا همش از پسرم خواستم ویژه دعات کنه،خودش معجزه اس خد ...

منم خیلی دوست دارم نیلدای مهربونم❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کاربر تیناگلی نیلدا سیلویا ۲۴۸ لطفا پست بالامو بخونید حوابمو بدید

والا بعد انتقال از نظر علمي ال ارژنين و ال كارنتين شانس پذيرش رحم را زياد ميكنه و اسپرين خون رساني را 

حالا سنتي هم ميگن حل كرده نشاسته گندم در اب و مرباي به و شير سويا خوبه 

دكتر من خيلي تاكيد به خوردن شير پرچرب هم داشت 

قبل از انتقال هم كه پياده روي روزانه و دراز و نشست و گرمي جات خوبه و خوردن مكمل هايي مثل اسپرين ، ويتامين E و ال ارژنين و ال كارنتين 

والا بعد انتقال از نظر علمي ال ارژنين و ال كارنتين شانس پذيرش رحم را زياد ميكنه و اسپرين خون رساني ر ...

سیلویا جان شما میدونی قرص کابرلین برای پرولاکتین موقعه انتقال برای جنین ضرر نداره؟ من یکم پرولاکتینم بالاتر از رنج آزمایشگاه بود دکترم گفته دو تا قرص در هفته بخورم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤