2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
واژینال بذار من حتی خونریزی داشتم باز دکترم گفت فقط واژینال

انتقالتون مثبت شد؟ 

بعد از انتقال چقدر استراحت داشتین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم كاش فرش انتقال نمي داديد شانسش كمتره و دارو ها را هم خارجي بزنيد من با گونال اف ده تا تخمك مي ...

ال ارژنین رو قبل پانکچر هم‌میشه استفاده کرد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گونال بزن پس. نه حجامت. برو دکتر با تخصص طب سنتی یه سری جوشونده میده بهت کل سموم بدنت به مرور از بین ...

گونال الان پیدا میشه اخه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تخصصی نوشته نمی دونم عزیزم خودتو نگران نکن موقع سونو قبل انتقال یه اصطلاحی گفت رحمش فلان چیه من ترسی ...

ممنون‌عزیزم

رویان‌قبل‌انتقال‌سونومیکنه؟

راستی‌عمق‌رحم‌کی‌میگیرن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم شما ابن سینا انتقال دادید؟ دکتر اورولوژی اونجا خوبه به اقایون دارو میده؟ همسر من تو این چند ...

حتما باید دارو بخوره . سال گذشته همسرم ابن سینا آزمایش داد داغون بود . خیلی دارو خورد امسال عرفان آزمایش داد خدارو شکر بهتر شده بود . بدون دارو اصلا نمیشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام بچه ها من منفی شد انتقالم دوباره باید برم پانکچر 😭 تو روخدا هر کاری که باعث بهتر شدن کیفیت ...

ان شالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه حتما ۳ ماه قبل پانکچر هم خودتون هم همسرتون مولتی ویتامین بخورین خیلی تو کیفیت تاثیر میگذاره غدای سالم بخورین سرخ کردنی حذف کنید. گوشت های گرم بخورین

خدایا شکرت
فدات عزیزم یعنی ۵ روز بشه لانه گزینی کرده ایشالاااا 

ان شاالله اره عزیزم

من روز ۱۰ بیبی چک زدم مثبت شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍