2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
خواهش میکنم عزیزم،،اشکال نداره ایشالله خدا به زودی واست جبران میکنه ،حتما حکمتی داشته که نشده ،منم ب ...

مرسی عزیزم خدا نی نی شما را حفظ کند آن شالله که بسلامتی بغلش کنی برای ما هم دعا کن قربونت خدا که اصلا حکمت هایش را نمی فهمم فدات شم عزیزم ممنونم

فک کنم هعته ۲۵اینابودش یهویی رفت بیمارستان چندروز بعدپیام دادکه زایمان کرده وازش پرسیدم نینیا چطورن ...

هفته ٢٨ اينا بود احتمال موندش زياده كاربريش فكر كنم persian1400 بود يه همچين چيزايي ١٤٠٠ را داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کیا تا حالا انتقال منفی داشتن؟ پهلوی راست من روز 4 از ظهر تا عصر تیر کشید هر وقت هم بعد اپن ...

عزیزم من منفی شدم ولی اینجوری نبودم اینا بخاطر داروهاس نگران نباش ان شاالله علائم مثبت شدنه😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم الهی ...  خیلی سخته بعد از اینهمه دوندگی به نتیجه نرسی  انگار ادم تهی میشه&n ...

سلام عزیزم خیلی سخته بخدا حتی دیگه توان گریه کردن ندارم خیلی خسته ام خیلی.ولی محکوم به ادامه زندگی هستم.بله خدا را شکر هنوز دارم ولی همش میگم نکنه اونا هم منفی بشن.کاش می‌تونستم بیخیال بشم.ببخشید زیاد حرف زدم.عزیزم

عزیزم اگه فقط کم تحرکیه مشکلتون با دارو خووب میشه مخصوصا آندروفرتی که واقعا برا ما معجزه کرد معجزه!! ...

مرسی عزیزم قبل عمل واریکوسل فقط کم تحرکی بودیادم رفت اینو اشاره کنم  که مورفولوژی هم مشکل پیدا کرده  مرسی ممنون بابت راهنماییتون عزیزم 

لکه بینی داشتی ؟دکتر من گفت لکه بینی نداری دیگه قطعشون کن هم شیاف هم امپول

من از مثبت شدن تا هفته ۱۰ خونریزی و لکه بینی داشتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانما من جنین بلاست انتقال دادم چند روز طول میکشه که لانه گزینی بشه

مبارکه 😍

ان شاالله چند روز دیگه خبر مامان شدنتو بدی

نهایت ۵ روز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام‌عزیزم‌خوبی نی‌نی‌خوبه؟ عزیزم‌من‌رفتم‌سونوداپلرشدم دوباره‌دکتر‌برام‌سونوهیسترو‌نوشته سونوهیس ...

عزیزم من رفتم سونو هیسترو اصلا سخت نیست درد هم نداره زیاد زود تموم میشه

سلام من دیشب امپول اچ سی جی زدم . کسی بوده بعد انتقال این امپول رو بهش داده باشن . اخه من سری قبل ند ...

عزیزم تا ده روز کاذبه

آره بعضی ازبچه ها داشتن

خواهش میکنم گلم ،،راستش من یه کوچولو عفونت دارم دکتر اصلا دارو بهم نداد فقط گفت مایعات زیاد بخور رفع ...

عزیزم چرا دارو نداد؟؟؟

اتفاقا دکتر پریتانالوژی هم بمن گفت دارو نخور ولی یه دکتر زنان دیگه دیروز بیمارستان آرمان دیدم بمن گفت آزیترمایسین روزی یه دونه بخور تا چند روز 

حالا موندم چیکار کنم فردا میرم پیش دکتر خودم🙄🙄🙄

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم بیبی چک روز 12 ام منفی شد 😭

اگه جنینت ۳ روزه بود زود بوده عزیزم

الهی حداقل ۳۰ رو رد میکنی🤲🤲🤲

قربونت بشم توکلم به خداست اگه تا ۳۰  و بیشتر برسم که معجزه خدا رو دیدم 🥺💙💙

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...