2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دوتا جنین سه روزه انتقال دادم مشکل خاصی نداشتیم فقط کم تحرکی اسپرم بود.هیچ علامتی نداشتم ...

سلام عزیزم

الهی ... 

خیلی سخته بعد از اینهمه دوندگی به نتیجه نرسی 

انگار ادم تهی میشه 

برات ناراحت شدم

خدا به دلت شکسته ت نگاه کنه و بزودی دامنت سبز بشه 

بحق حضرت زهرا سلام الله علیها

بازم جنین داری؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فدات عزیزم نه الکی خودم برا خودم ۳۷ در نظر گرفتم😂😂😂 میخوام این تیکر کوتاه شه من سرویکسم هفته پ ...

سلام برای شماهم دوقلوهستن؟راحت هستیدیااذیت میشیدچطورهستش؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
کی انجام دادی؟ درد داشت؟؟

منم انجام دادم یعنی ماهی که هیسترو کردم و خراش اشتباهی زودتر شیاف گذاشتم ضخامتم نرفت بالا دکتر انتقالمو کنسل کرد ماه بعدش که رفتم سرپایی خراش داد دوباره که یه لحظه بود دردش من نه مسکنی خوردم نه چیزی اینجوری نیست که اذیت شی یه ثانیه تموم میشه

سلام عزیزم دوتا جنین سه روزه انتقال دادم مشکل خاصی نداشتیم فقط کم تحرکی اسپرم بود.هیچ علامتی نداشتم ...

عزیزم اگه فقط کم تحرکیه مشکلتون با دارو خووب میشه مخصوصا آندروفرتی که واقعا برا ما معجزه کرد معجزه!! یه دوره دارو بخوره همسرتون تحرک خیلی خوب میاد بالا وقتی میگید بقیه فاکتورا مشکلی ندارن

یکشنبه گذشته اصلا درد نداشت اصلا قیمت ۶۵۰ تومن😔

به سلامتی انشالله با این انتقال مامان میشی و صحیح وسلامت بغلش میکنی. توی همین سیکل انتقال میدی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بارداریتون مبارک باشه عزیزم. در دقتشون شکی نیس اما یه کم ارتباط گرفتن باهاشون برام سخته. هزینه پان ...

ممنون عزيزم، ان شاالله قسمت شما بشه به زودي، آمين🌸

من خيلي باهاشون راحتم، شايد شما يكم سخت گرفتي به خودت. 

هزينه رو اصلا يادم نيست، ميتوني زنگ بزني بيمارستان آبان بپرسي عزيزم. مشكل كه مورفولوژي همسرم بود و اينكه دفعه اول بدن من به داروها جواب خوبي نداد و سه تا جنين شد از ٥ تا. دفعه دوم كه بعد از يكسال تونستم خودمو روبراه كنم رفتم و آمپول پرگووريس برام تجويز كرد و خيلي خوب بود، از ١٥ تا، ١١ تاش خوب بود. دفعه دوم با اينا باردار نشدم، ولي دفعه سوم آمپول gcsf و قرص پردنيزولون تجويز كرد كه جواب گرفتم. خودمم بادكش رفتم البته كه رحمم گرم باشه براي انتقال. خدا خواست و نتيجه گرفتم، شكر خدا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام برای شماهم دوقلوهستن؟راحت هستیدیااذیت میشیدچطورهستش؟

سلام عزیزم

اره دوقلو

سختی که هر بارداری سخته

ولی خوب دوقلویی هم استراحتش خیلی بیشتره هم فشاری که روت هست

ولی اتقدر برای ما منتظرا شیرینه که قابل تحمل میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی عزیزم. دارچین جون دوقلو داشت که زود به دنیا اومدن خدا رو شکر بچه هاش صحیح و سلامتن. خوبی جون هم ...

اره عزیزم خداحفظشون کنه همه اینارو میدونم ترافیکم عشق ۱۱۰بود کاربریش ...یکی دیگه بود متاسفانه کاربریش یادم نیس اتفاقا یبارم منشنن کردم ولی ازاونجایی که حافظم مثل ماهی شده یادم میره زود ...الهی قسمت خودت بشه یه جفت جوجه کوچولو 😍😍😍😍