2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها الان هست یعنی؟ وای من ۱۴تا ازانتقال دومم ک اردیبهشت بود داشتم الان رفتم نگاه کردم دیدم تاریخش رف ...

والله الان نمیدونم فکرنکنم خیلی خوب گیر بیاد باید بگردی.خوب اینا که بدرد نمیخوره بندازشون دور

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اها الان هست یعنی؟ وای من ۱۴تا ازانتقال دومم ک اردیبهشت بود داشتم الان رفتم نگاه کردم دیدم تاریخش رف ...

تاریخشون رو درست نگاه کن منم اردیبهشت انتقال دادم ولی مال من نگذشته هنوز

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام مامان گلا 

ممنون میشم کمکم کنید

دکتر برا من اکو قلب نوشته خواستم ببینم بیمارستان دولتی برم اما بیمع ندارم هزینم کمتر میشه یا فرقی با بیرون نداره.

من بیمارستان فیروزگر نوبت گرفتم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
[QUOTE=218900264]انشالله من و همه بچه های اینجا  نمیدونم کی برم برای انتقال جنین های فریز؟ فا ...

ببین فاصله بچه ها از سه سال به بالا باشه بهتره من وقتی پسرم ۷ سالش شد خواستم برم برای انتقال جنین فریز ولی بایه مشکل روبرو شدم تا الان که تونستم برم اشتباه من و نکنید فاصله بچه ها کمتر باشه برای هم هم بازی میشن و خیلی بهتره سعی کن زودتر بری 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام بچه ها میگم من طبق تاریخ انتقال ۲۰ هفته و دو روزم طبق تاریخ ان تی ۲۰ هفته و ۶ روزم  امروز ...

این اختلاف تا ۱۰ روز نشه اصلا مهم نیست، تازه بعضی دکترا تا دوهفته هم کاری ندارن! خیالت راحته راحت😍

آب دور جنین هم فقط با مصرف مایعات زیااااد حل میشه

عزیزم نگران روگام هستی؟ من یدونه ۶ هفته زدم یکی ۳۰ هفته یکی هم بعداز زایمان

من الان ۱۳ هفته ۳ روز هستم نزدم هنوز شما لکه بینی داشتی ۶ هفته زدی یا دکتر گفت؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
الهی قربون اون دوتا فسقلی بشم من😍😍😍 سعی میکنم ولی هر دفعه یه چیز جدید پیش میاد خدا بخیر بگذرونه ...

خدانکنه خاله جونشون. اینو منی دارم بهت میگم که از استرس نابود بودم و هرروز یه داستان جدید داشتم تو بارداری😂😂

خداياشكرت....❤️ 
والله الان نمیدونم فکرنکنم خیلی خوب گیر بیاد باید بگردی.خوب اینا که بدرد نمیخوره بندازشون دور

تهران یه داروخانا پیداکردم ک دارواای نازایی رو داره نزدیک مطب دکترمه اونروز رفتم استرادیول ازش گرفتم