2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ایشالا مامانی  فقط گاهی زیر دلم حالت پری داشتم اصلا بقول انا حون دنبال علایم نباش& ...

توكل به خدا... هر از گاهي زير دلم فقط درد ميگيره و بعد آروم ميشه... برام خيلي دعا كن عزيزم

مرمر جون شما نوبتت با دكتر آصف كي بود ؟ اين دكتر جايگزين مياد مطب دكتر آصف يا ما بايد بريم مطب خودش ...

parpar جون

من وقتم 23 دی ماه هست اما می خواستم ازش بپرسم اشکالی نداره داروهای پانکچرم رو شروع کنم.

مطب دکتر حکیمی فرد خانی آباد هست و چهارشنبه صبح مطب سعادت آباد هست

چقد خوشحالم اين مدت خيلي از دوستاي منتظرمون تو اين تاپيك مامان شدن خدارو شكررررر واقعا، ان شاءا ...

وای پرپر جون ذوق مرگ شدم از دیدن اسمم تو دعات....  قربونت برم مهربون....  

انشالله خدا تا پایان امسال همه مون رو از انتظار دربیاره و بیایم از روزای بارداریمون برا هم بگیم....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه هايي كه چندماه ال دي خوردين يا ميخورين شما هم درداي پريودي مثل كمردرد و دلدرد مياد سراغتون ؟؟؟&n ...

خیلی کم در حد چند دقیقه گاهی اوقات میگیره و زودم ول میکنه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرمر جون شما نوبتت با دكتر آصف كي بود ؟ اين دكتر جايگزين مياد مطب دكتر آصف يا ما بايد بريم مطب خودش ...

parparجون

من با دکتر زرنانی ویزیت شدم با دیدن آزمایشهایی که قبلا دکتر عارفی برام نوشته بود گفت شما حتما باید برای انتقال prp رو انجام بدید به شما چیزی نگفت؟

یه مواردی رو هم نوشت که مجددا انجام بدم و نظر نهایی رو بده.

parparجون من با دکتر زرنانی ویزیت شدم با دیدن آزمایشهایی که قبلا دکتر عارفی برام نوشته بود گفت شما ...

مرمر جان چه چیزایی تو ازمایشت مشکل داشت که prp لازم داری؟

مرمر جان چه چیزایی تو ازمایشت مشکل داشت که prp لازم داری؟

رزسفید جون

مطمئن نیستم ولی فکر می کنم به دلیل آیتم ایمنی این مورد رو یادآوری کرد.

دفعه بعد که ویزیت شدم دقیق ازش می پرسم،خوشبختانه دکتر باحوصله ای هست،من خودم از بس دارو استفاده کردم تو این یکی دو سال متوجه می شم دارم دچار فراموشی می شم

رزسفید جون مطمئن نیستم ولی فکر می کنم به دلیل آیتم ایمنی این مورد رو یادآوری کرد. دفعه بعد که ویزی ...

اگه بپرسی که ممنون میشم..خب منم مشکلات ایمنی دارم برا همین میخوام بدونم چرا گفته باید پی ار پی بشی...

دقیقا منم حس الزایمر دارم  

مرمر جون یه سرچ کردم تو نت نوشته پی ار پی برای درمان اندومتر نازک به کار برده میشه....وقتی اندومتر با دارو ضخامتش مناسب نمیشه با تزریق خون پر از پلاکت که حاوی هورمون رشد هست رحم رو برای لانه گزینی اماده میکنن...پس قاعدتا به مسائل ایمنی مربوط نمیشه

مرمر جون یه سرچ کردم تو نت نوشته پی ار پی برای درمان اندومتر نازک به کار برده میشه....وقتی اندومتر ب ...

رزسفید جون

ولی من مدارکی که به زرنانی نشون دادم چیزی نبود که اون متوجه ضخامت یا نازک بودن آندومتر بشه،این مورد رو دکتر پس ازمعاینه متوجه این موضوع می شه اون هم بعد از استفاده ازیه دوره قرص خوردن

بله مطلبی که گذاشتین کاملا درسته 

سلام به دوستان عزیزم..امیدوارم اول همیشه شاد و سلامت باشید و بعد هم به آرزوهای خوبتون برسید..آمین

وای که چقدر این روزها حال بدی دارم کمتر میام اینجا که خدای نکرده یه وقت با حرفام باعث دلسردی و دلهره واسه دوستانم نشم..

دیگه داره کم کم باورم میشه که باید قید بچه دارشدنو بزنم..وقتی تنها امیدم به کلام و دستان دکتر باشه و ایشون هم با کمال بی معرفتی برخورد کنن دیگه هیچ رغبتی به ادامه راه نمیمونه اگه لوله هاا بود و کورسوی امید.اما دیگه دلسرد و بی انگیزم و متنفرم از اینکه که واسه خواسته طبیعیم باید منت بکشم..و البته هرگز نمیتونم با گرفتن ساروگیت و...کنار بیام..چون میخوام خودم مادر بشم میخوام لحظه به لحظه  خودم مراقب کوچولوم باشم وگرنه نیازی به پرورش یه بچه ندارم که بخوام اینطوری براورده بشه..

اما برای اینکه در آینده یه وقت پشیمون نشم میخوام نظر چند تا دکتر درباره رحمم رو بدونم و اگه امبدی بود به عنوان یه وظیفه انجامش بدم و اگه نه که دیگه برم سراغ زندگبم و جوونی کردن نه اینکه یهو به عقب برگردم و ببینم حتی زندگی کردن رو هم از کف دادم سر این خواسته

از دوستان عزیزم خواهش میکنم اگه دکتر با انصاف و حاذقی رو میشناسن تو زمینه مشکل من معرفی کنن تا از این بلاتکلیفی در بیام....دکتر نصر رو کسی میشناسه یا دکتر طاهری پناه رو؟؟

چون بشدت میترسم که دکترم رو عوض کنم..د ر زا ق ی بد نبود اما با این حرف خیلی خیلی ناامید شدم و فکر میکنم تنها امیدم دیگه فقط سارو هست اما من دلم نمیخواد مسخره بشم...

البته طرز فکر من اینه امیدوارم اگه کسی این راه رو انتخاب کرده موفق باشه..از صمیم قلب عذرخواهی میکنم امیدوارم حرفام باعث آزار یا دلسردی نشه 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..