2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشاءالله که با استراحت بالا بره و اصلا نیاز به عمل نشه ولی عملش خیلی خیلی راحت و سبکه، بیهوش میشی ...

واااای چه سخت انشاءالله هرچی خیره برا هممون پیش بیاد من اصلا آدمش نیستم که بخام تا آخر بخابم 😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من هنوزم درازکشیده نماز می خونم.

الهی که این روزات خیلی زود وبه خیر وخوشی بگذره ونی نیت بیاد بغلت راحت شی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای چه سخت انشاءالله هرچی خیره برا هممون پیش بیاد من اصلا آدمش نیستم که بخام تا آخر بخابم 😭

دیگه بخاطر نی نی ناچاریم، ولی می گذره همه چی، عوضش نی نی انشاءالله سالم و سلامت میاد بغلمون همه این سختیا فراموش میشه به این فکر کن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
شوره جون آل ارژنین رو قبل پانکچرم داشتی ؟ من پریودی بعدی میرم‌تو سیکل پانکچر . دیروز برام آسپرین و پ ...

من قبل پانکچر هیچ تقویتی نخوردم. پانکچرم سال ۹۸ بود. احتمالا میخوان فرش انتقال بدن برات. من هایپر شده بودم گفته بودن ۳ ماه بعد بیام برای انتقال. 

خدایا شکرت
دیگه بخاطر نی نی ناچاریم، ولی می گذره همه چی، عوضش نی نی انشاءالله سالم و سلامت میاد بغلمون همه این ...

انشاءالله منم فقط به همین آخرش فکر میکنم دیگه 

ولی از روزیکه مثبت شدم هرهفته یه داستانی دارم بخدا دیدی که انشاءالله خیره هرچه از دوست رسد نیکوست ناشکری نمیکنم

ممنون عزیزم، همچنین برای خودت مهربون    

مهربونی از خودته دورت بگردم ❤❤

راستی خیلی سرم درد میکنه استامینوفنم ندارم چیز دیگه نمیتونم بخورم؟

اگه واقعا این به صلاحم باشه که حتما انجام میدم ولی بخدا از الان عذاشو گرفتم خیلی ترسیدم آخه میدونی م ...

نه دیگه عزاشو نگیر فکرای منفی هم نکن انشالا سلفری هم چیزیش نیست خودتم مثل همیشه مثبت باش گلم

این داستانا هم که فقط برای تو نیست مامانای اینجا رو دیدی طفلیا همه هر روز یه موضوعی برای نگرانی دارین 

پس برای خودت بزرگش نکن توکل به خدا داری همه چی خوب پیش میره

غربالگری ۳۰ بود امروز ۲۸ شده بود 

عزیزم منم 28 بودم، دکترم گفت اگه پایینتر اومد باید سرکلاژ بشی، گفت چون هماتوم داری نمیشه سرکلاژ کرد من حدود ده روز رفتم خونه مامانم کاری نکردم بیشتر دراز کشیدم نمازم نشسته خوندم، دسشویی هم ایرانی استفاده می‌کردم،بعد که رفتم سونو اومده بود سی دیگه سرکلاژ نکردم هنوزم همون سی سیو یک هستش

نه دیگه عزاشو نگیر فکرای منفی هم نکن انشالا سلفری هم چیزیش نیست خودتم مثل همیشه مثبت باش گلم این دا ...

انشاءالله با دعای خیرت نازنین جونم

خدا رو قسم میدم به آیه آیه های قرآنش خیلی زود برات معجزه کنه یه نی نی بیاد تو دلت و بارداریه راحت وسالمی داشته باشی عزیزدلم 

عزیزم منم 28 بودم، دکترم گفت اگه پایینتر اومد باید سرکلاژ بشی، گفت چون هماتوم داری نمیشه سرکلاژ کرد ...

خدا حفظ کنه مامانتو الهی عزیزدلم من جایی ندارم برم همین خونم باید بمونم ولی این یه هفته رو حتما رعایت میکنم که انشاءالله رفتم سونو برامنم اومده باشه رو ۳۰ حداقل 

عزیزم منم 28 بودم، دکترم گفت اگه پایینتر اومد باید سرکلاژ بشی، گفت چون هماتوم داری نمیشه سرکلاژ کرد ...

خداروشکر که به سرکلاژ نرسیدی الهی که این چندهفته اتم با سلامتی وخیر وخوشی میگذره نی نی جون سالم میاد بغلت خیالت راحت میشه

وااااای نههههه بخدا از الان عذاشو گرفتم تینا اصلا دوست ندارم من آدم استراحت کردن نیستم امروز از حرف ...

عزیزدلم چی شده سرویکست چنده عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزدلم چی شده سرویکست چنده عزیزم؟

سلام ساراجونم غربالگری سرویکسم ۳۰ بود امروز ۲۸ رفتم پیش دکترم گفت هفته بعد بیا اگه جواب سلفریت خوب باشه وسرویکست دوباره پایینتر بیاد باید سرکلاژ شی 

سلام ساراجونم غربالگری سرویکسم ۳۰ بود امروز ۲۸ رفتم پیش دکترم گفت هفته بعد بیا اگه جواب سلفریت خوب ب ...

سلام عزیزدلم 

نگران نباش این هفته رو کامل استراحت کن بیشتر دراز کش باش کار خونه نکن تا میتونی رعایت کن ان شاالله رفتی سونو میره بالاتر دکتر منم زیر ۳۰ رو سرکلاژ میکنه من خیلی رعایت میکنم بین ۳۰ و ۳۱ هست سرویکسم

اگرم خدایی نکرده کمتر شد و گفت باید سرکلاژ شی خودتو ناراحت نکن بخاطر نی نی تحمل کن ان شاالله سالم بغلش کنی این سختی ها یادت بره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍