2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
پس عقب افتادنم به خاطر این قرص من که پریودیم منظم بود چرا این قرص تجویز میکنن قبل میکرو؟

نمی دونم، از دکتر بپرس این قرصو برای چی بهت داده، برای من قبل از میکرو نبود، چون پلی کیستیکم و پریودم نامنظم بود قبلا برای تنظیم پریود بهم داد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا انعقادی همه ماها مشکل داریم همون دو فاکتور و

خیلی ها مشکل دارن بچه هم دارن یعنی بگردی بالاخره یع مشکل پیدا می کنی. حالا برای افرادی که چند بار ای وی اف ناموفق داشتن. میگن اینا رو هم مدنظر داشته باشیم آشنا با ام اس دو تا بچه طبیعی داشت با روماتیسم ۳ تا طبیعی

خدایا شکرت
مورفو صفر درصد هم درمان کردن و بچه دار شدن. 7 درصد که خیلی جای امیدواری داره  خانم گل

عزیزم میدونم بااین جنین تشکیل میشه 

اما برای من مهمه جنین زیاد داشته باشم چون سری قبل فقط سه تا داشتم خیلی اذیت شدم 

فقط نگرانم بااین هفت درصد جنین کم تشکیل بشه باز 😞

وااای به به یعنی دوقلوه؟خاله قربونشون بشه.دوقلوهای منم ۸ماهه شدن.منم تا۳ماه لک داشتم راه رفتنی بیشتر ...

خوبی جان گل دخترات خوبن؟ عزیزم لک و خونریزی بعداز زایمانت چند روز طول کشید؟ من‌ امروز ۴ روزه و‌همچنان ادامه داره خسته شدم بدنم زخم شده اینقدر نوار گذاشتم😢😢

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=217868903]هیچ کدوم عزیزم. دانایی فقط هیسترم کرد. این بار اگه خدا بخواد میخوام با دکتر موسی پور جلو برم. شمام ...[/QUOTE

موسی پور خوبه به نظرت چه‌جور دکتریه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
معمولا یک هفته بعد از مثبت شدن میگن بری سونو زنگ بزن از دکتر بپرس

اهان ممنون مرسی

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....