2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
A بودن هم خودم اندومتریوز و ذخیره پایین هم شوهرم اسپرم ضعیف و تعداد کم و مورفو ۱

عزیزم شماعلائم بارداریت از کی شروع شد چند انتقال ازمایش دادی؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم😍ای جان‌ والا جونم برات بگه که اینقد داغون حالم هیچی دلم نمیخواد از هیچی خوشم نمیاد فقط م ...

وای گلم چقدر سخته ویارت دمیترون مصرف نمیکنی 

من نسبتا ویارو تهوع اسونی دارم از چیز خاصی ن بدم میاد ن خیلی خوشم میاد من بیشتر لبنیات کشک و دوغ و بیشتر ترش بهم میچسبه از ی چیزای شیرین فراریم از لیموشیرین و خرمالو و خیار متنفرم گاهیم از گوشت بدم میاد 

ولی من حالت تهوع داشتنی از این کراکرای خشک و شور میخورم مثل بیسکوییت ترد و چوب شور توهم استفاده کن خیلی خوبه من اصلا ویار صبحگاهی اینا هم ندارم اکثرا تهوعم عصرا و شبا قبل خدابه 

سلام دوستان من همسرم مشکل اسپرم داره و وارد سیکل آی وی اف شدم یه سوال داشتم روز 6پریودم رفتم دکتر و همون روز دکتر بهم 6 تا آمپول سینال اف 300 داد که طی 6روز بزنم و روز 12 پریودیم برم پیشش 

میشه بگید مرحله ی بعدش چیه یه ذره استرس دارم تا الان دوتاشو زدم

قربونت برم ماشالا جون خیلی غصه خوردم اما به خاطر اونیکی دیگه خودمو کنترل کردم الان سونو انجام دادم ع ...

عزیزم خداروشکر عدد انتی تون خوب هستش 

جنسیتو برات احتمال ندادن

عه چرا ترسوندن؟ من مشکلی نداشتم نمیدونم

واقعا ؟ نمیدونم واللا خیلی از اونایی که‌جهاد رفته بودن میگفتن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمیشناسم خیلی. مشکلی نداشتم. بعد پانکچر که پرسیدم گفتن 5 تا تخمک کشیدن. ولی رو کارت جنین 6 تا نوشته. ...

انشالله همه چی،خوب پیش میره برات ☺

سلام دوستان من همسرم مشکل اسپرم داره و وارد سیکل آی وی اف شدم یه سوال داشتم روز 6پریودم رفتم دکتر و ...

مرحله بعد تخمک کشی هست ،فقط سینال اف داده ؟ دکترت کیه ؟ کدوم شهری؟ استرس نداشته باش انشالله همه چی خوب پیش میره 

قربونت برم ماشالا جون خیلی غصه خوردم اما به خاطر اونیکی دیگه خودمو کنترل کردم الان سونو انجام دادم ع ...

عزیزم من تازه متوجه شدم انگالی یکی از جنینات رشد نکرده بودن اره ب خدا خیلی ناراحت شدم چرااین طوری شده بودی علایمی داشتی ک بفهمی رشد نمیکنه 

یه سوال داشتم دکتر من  تو رویان گفته آزمایش بارداری بعد از انتقال جنین و ۳۰ آذر انجام بده یعنی ۱۷ روز بعد از انتقال شما روز چندم تست بارداری دادید ؟؟؟؟؟؟؟ روزهای انتظار کشیدن عجیب دیر میگذره 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام دوستان من تازه مرخص شدم پانکچر کردم پیش مددی چیکار کنم هایپر نشم تو رو خدا کمکم کنین

عزیزم چندتا تخمک داشتی ؟؟

سفیده تخم مرغ اب پز چندتا در روز 

دوغ شور 

قارچ کبابی 

مرغ کبابی 

اینا رو باید بخوری انشاالله هایپر نمیشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها من اومدم غربالگری یکی از جنینام قلبش وایساده 😭😭😭😭همینجوری دارم گریه میکنم دست خودم نیست د ...

عزیزم گریه نکن

فشارت میزنه بالا

قصه نخور

خدا اون یکیو ۱۲۰ سال برات نگه داره

دست خودت که نبوده

ناراحت نباش

حتما قسمتت توی یکی بوده

😉