2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها من اومدم غربالگری یکی از جنینام قلبش وایساده 😭😭😭😭همینجوری دارم گریه میکنم دست خودم نیست د ...

خیلی متاسفم ولی عزیزم به اون بچه توی شیکمت فکر کن. بخاطر اون مواظب خودت باش

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من اومدم غربالگری یکی از جنینام قلبش وایساده 😭😭😭😭همینجوری دارم گریه میکنم دست خودم نیست د ...

آخییی عزیزم خدابه دلت آرامش بده  الان بفکراون یکی باش گلم گناه داره طفلی برات صلوات می‌فرستم که آروم بشی فدای توبشم

خوبی جان گل دخترات خوبن؟ عزیزم لک و خونریزی بعداز زایمانت چند روز طول کشید؟ من‌ امروز ۴ روزه و‌همچنا ...

چیکاجون این لک ممکنه تا چهل روز ادامه داشته باشه البته باشدت وضعف زیادخودت درگیرنکن

وااااای دختر الهی بمیرم برات😭😭😭😭😭 چرا آخه دلیلشو نگفت؟ وای خدایا 😭😭😭😭

نه کلا برا هیچی دلیل نمیگن پرسیدم میگه پیش میاد میگه ۱۰ هفته و ۲ روز رشد نکرده 😔 خیلی ناراحتم اما بازم راضیم به رضای خدا دیگه همه کار من کردم دقیقا دو هفته پیش داشتم این موقع خونه بودم قلبش وایساده 😔

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وااای عزیزم بمیرم برات  چرا پس  اخرین سونو که رفته بودی کی بود

فدات شم . نمیدونم والا جواب نمیدن که آخرین سونو ۷ هفته و ۴ روز رفته بودم قلب جفتشونو دیدم . 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وای عزیزم خیلی متاسفم قربون دلت برم😭 سعی کن آروم باشی واست خوب نیست

خیلی ناراحت شدم داغون شدم اصلا انتظارشو نداشتم بهشون دلبسته بودم 

وااااای منم هفته دیگه نوبت غربالگری دارم همش میگم نرم اتفاق بدی افتاده باشه 

تو دلم اشوبه 

هی میگم یه سونو قبلش برم دوباره میگم صبر کنم تا هفته دیگه 

من نه هفته و دو روز سونو بودم 

خیلی ناراحت شدم داغون شدم اصلا انتظارشو نداشتم بهشون دلبسته بودم 

میدونم خیلی سخته خیلی😔😔

ولی صبوری کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
راستش منم از همون اول میخواستم با همین ادامه بدم اما تو همین سایت از جنین شناس جهاد ترسوندن اونم‌فقط ...

عه چرا ترسوندن؟ من مشکلی نداشتم نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شما از جنشن شناس جهاد راضی بودین ! چندتا تخمک چندتا جنین داشتین ؟ از کی میخواین برین پیش موسی پور ؟ ...

نمیشناسم خیلی. مشکلی نداشتم. بعد پانکچر که پرسیدم گفتن 5 تا تخمک کشیدن. ولی رو کارت جنین 6 تا نوشته. 5 تا هم جنین داشتم.

باشه حتما میگم. هنوز منتظر پریودم . امروز 8 روزه که استرادیول رو قطع کردم. ب جهاد هم زنگ زدم گف تا 10 روز ممکنه طول بکشه. فعلا منتظرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ملکه جونم میدونم عزیزدلم خیلی سخته ولی به اون یکی نی نی تو دلت فکر کن اذیت میشه با ناراحتیه تو دورت ...

قربونت برم ماشالا جون خیلی غصه خوردم اما به خاطر اونیکی دیگه خودمو کنترل کردم الان سونو انجام دادم عدد ان تی ۱/۵ بود خوبه !؟؟؟؟چشمم ترسیده به خدا