2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم زیر شکمت سرده؟ یا سردی تو واژنت حس میکنی؟ پریودت با خونریزی شروع میشه یا با لک؟ لخته هم دار ...

پریودام با آخراش که لک میبینم لکای خیلی تیره ام هستن حدودا پنج شش روز میشم 

خدایا...شکرت😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها می دونید که دکترم عارفی هست همسرم نمی خواد با ایشون ادامه بدم راستش هزینه هاش خیلی گرونه .

بچه ها دکتر زهرا حیدر رو کسی می شناسه .به نظرتون برم با ایشون درمانم رو شروع کنم .درصد موفقیت هاش بالا هست .خواهش می کنم کمکم کنید

یا امام رضا
 بچه ها می دونید که دکترم عارفی هست همسرم نمی خواد با ایشون ادامه بدم راستش هزینه هاش خیلی گر ...

عزیزم تقریبا هزینه ها پیش هر دکتری ک بری یکیه خیلی تفاوت نداره...ولی من بهت دکتر طرازی پیشنهاد میکنم خیلی صبور و دلسوز و اینکه وقت و دقت میزاره برای بیمارش من باهاش خیلی اوکی هستم و انرژی مثبت میگیرم ازش هر دفعه ک رفتم مطب یکی دونفر بودن ک انتقالشون مثبت شده بود..این شماره مطب22315955

حجمش کمتر از قبل شده  پایانش لک دارم بعضی وقتا سردی حس میکنم توی خونریزیم کمی لخته های کوچول ...

عزیزم پس احتمالا داره به سمت سردی میره.........

اینارو رعایت کن سریع خوب میشی......

۱. موقع پری خودتو نشور و حموم نرو

۲. بعد حموم و ن ز د ی ک ی بلافاصله آب نخور

۳. بلافاصله بعد ن ز د ی ک ی خودتو نشور

۴. آب سرد و یخ ممنوع

۵. کمربند پشمی ببند......

۶. اگه طبعتم سرده یه مدت سردیجاتو حذف کن....

ایشالله اگه داره به سمت سردی میره جلوشو میگیره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون این همون ازمایشی هست که می گفتی

عزیزم این یه آز اسپرم هست که تو مرکز ناباروری انجام داده بله شکر خدا برا میکرو عالیه.......

اما خوب برا طبیعی خیلیم عالی نیست........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تو رو خدا زوذ جوابمو بدیذ انا جون من روز دوازده انتقالمه الان خون دیدم چیکاز کنم

عزيزم دكتر به من گفت پروژسترونمو دوتا كنم و آسپيرينمو قطع كنم.انشاله ختم به خوشي بشه اين دوران ما🙏🏻🙏🏻

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
مررررسی عزززیززززم     الهی همیشه سلامت باشی

خيلي تبريك ميگم بهت🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈

خيلي التماس دعا دارم ازت،راستي شما هم جز ماماناي بي علامت بودين؟

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
انا جواب سوالمو بذه روز 12انتقالمو قرمز روشن رو دستمال میاد 

عزیزم نگران نباش برا ماها همچین چیزی غیرعادی نیست........

ایشالله اولین نشونه مامان شدنته.......