2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم من روز ۶ انتقالم لکه قهوه ای دیدم توش یه رگه های لخته ای هم بود که برامن خداروشکر لکه لان ...

توکل به خدا استرس گرفتم تخمدانم هم دردمیکنه میگیره ول میکنه میزنه کمرم،خداکنه اینطورباشه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
ببخشید مگه این داروهای ای وی اف چی هستن؟  من چندین دوره لتروزول و سیناف اف و hcg زدم، اینا رو ...

داروی هورمونین دیگه😂😂 خب روو بدن هرکسی یه جوره حتما ماها پیش زمینه هم داشتیم 

کلا نگران نباشید میگن عوارضشون زیاد نیست که ادم نخواد انجام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کی تهوع کم شد ؟وای من خیلی بدحالم 

برو دکترت دارو بگیر وقتی شدیده قرص جواب نمیده اصلا هم نگران عوارض امپول نباش هیچ ضرری نداره برا جنین من از چندتا دکتر پرسیدم

منم به زور امپول و سرم سرپام 🤕 اما انگار شیافمو قطع کردم امپوله اثرش بیشتر شده نمیدونم از اونه یا هفته م داره میره بالا بهتر شدم اما اگه امپول و نزنم عین روز اول تهوع دارم😷

آخ آره عزیزم تهوع خیلی بده.... والا میگن سه ماه اول به دوم معمولا کم میشه یعنی 12 هفته تا 14 هفته ا ...

من از شش هفته دقیقا!!!!!!! یعنی تا امروز روی خوش بارداری ندیدم🤕😭 همه میگن تاحالا باردار این مدلی ندیدیم!!!! خداکنه زود تموم شه واقعا دلم برا خودش میسوزه میگم هیچی بهش نمیرسه

سلام

صبحتون بخیر

امیدوارم همه تون خوب باشید و خیلی زووود به نتیجه ی دلخواه تو این راه برسید

سال گذشته منم تو این تاپیک بودم و آی وی اف انجام دادم

که متاسفانه سقط شد

چند ماه بعد باردار شدم

و بچه م بسلامتی انشاالله اخر ابن ماه بدنیا میاد

یه سوال دارم ازتون

کسایی که باید آمپول انوکساپارین بزنن تا اخر بارداری میشه روی شکم زد؟ 

اینترنتی وارد سایت بشید خیلی زود وقت میدن یا حضوری برید و بگید دکتر گفتن فرق نمیکنه یا دکتر حسینی یا ...

ممنون

شماهم‌رویان‌میرید؟خوبه؟نتیجه‌گرفتید؟

واللا‌نمیتونم‌واردسایت‌بشم🤦‍♀️

همون‌‌روزی‌که‌میخایم‌نمونه‌بدیم‌بریم‌بگیم‌دکترگفته‌فرقی‌نداره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
شما بچه داشتین نه 

بله‌عزیز

برادومی‌به‌مشکل‌خوردم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام، گلم نگران نباش،همه ی ما این آزمایشهارو دادیم و خیلیاهم این جهش های ژنی رو داشتیم اینا تو سقط م ...

سلام‌عزیزم

راست‌میگی..انقدرناراحتم‌میگم‌من‌لابددیگ‌نمیتونم‌بچه‌دارشم

ژنتیکم‌جهش‌یافته😭

عزیزم نگران نباش ان شاالله که چیز خاصی نیست عزیزم

ساراجون‌‌اشتباه‌کردم..فاکتورهای‌انعقادی‌هس

شما‌دادی این‌آزمایشو؟

سلام، گلم نگران نباش،همه ی ما این آزمایشهارو دادیم و خیلیاهم این جهش های ژنی رو داشتیم اینا تو سقط م ...

وای‌خداخیرت‌بده

رفتم‌‌نگاه‌کردم‌دیدم‌فاکتورهای‌انعقادی..

عزیزم‌نمیدونی‌اینایی‌که‌قرمزنوشته‌کدوم‌فاکتورن؟

من‌دوتاانتقال‌منفی‌داشتم‌و۶سال‌هس‌کلا‌باردارنشدم