2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اومدم باورکن زمانیکه داروبیهوشی زدن صلوات فرستادم براتو وبقیه دوستان

عزیزم حالت خوبه دردنداری😍😍😍😍ان شاالله اون پولیپ مانع مادرشدنت بوده باشه و انتقال بعدی مامان بشی.خراش هم داد

عزیزم حالت خوبه دردنداری😍😍😍😍ان شاالله اون پولیپ مانع مادرشدنت بوده باشه و انتقال بعدی مامان بشی. ...

دکتر روکه خودم ندیدم ولی پرسیدن خراش دادن گفت نمیدونیم. 

ممنون عزیزدلی سلامت باشی واقعاخداخیربده همتون رو و به حاجتاتون برسونه شماهانبودین استرس میگرفتم. اره خوبم خداروشکر کمی دردپریودی دارم. یعنی پولیپ مانع بوده؟؟ 

نه، اصلا اشکالی نداره خود هویج آب هویج نباید بخوریم

مرررررسی ققنوس جونم کاش زودتر پرسیده بودماااا تو این روزا چقدر دلم میخواست هویج بخورم ولی گفتم ضرر داره نخوردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@tinagoli           @sangak          ...

سلام عزیزم نه ندادم تو مشاوره فقط کسایی که تو خانواده شون مشکل ژنتیکی مثل خدای نکرده عقب افتادگی یا مثلا ناشنوایی یا نابینایی داشتن واسه اونا مینوشت یا نسبت فامیلی داشتن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دکتر روکه خودم ندیدم ولی پرسیدن خراش دادن گفت نمیدونیم.  ممنون عزیزدلی سلامت باشی واقعاخداخیرب ...

اره احتمالا😍😍😍من چی بگم ک همونم نداشتم🤣🤣🤣🤣من هیچ مشکلی جز این ذخیره کم ندارم رحمم اوکیه اندومتر همیشه بالا۸حتی بدون دارو🤣🤣🤣🤣دیگه نمیدونم ب چ دری بزنم البته امروز قراره برم در دکتر ایمونولوژی رو بزنم🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزم، خداروشکر، تو خوبی گلم؟ ممنون از راهنماییت عزیزم، اره دارم رعایت می کنم ببینم چی میشه، ار ...

خداروشکر خوبیم برای منم اون موقع نوشته انشالله همه چی خوب باشه برات عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم خداروشکر عملت خوب بوده پولیپ اگه بزرگ باشه بله، مانع بارداری میشه

ممنون عزیزدلم توکل بخدا کاش دیگه اینباربگیرن برام البته برای هممون ومادرشیم انشالله. 

برای من که هیچی نگفتن ازبزرگی وکوچیکی