2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
6 تومن باز مرکز دادیم. البته میگن 4.5 اما با فریز مجدد جنین های باقی مانده 6 تومن شد و خودمم 4 تومن ...

قربونت برم فدای سر خودتو و فسقلیات

الهی که به سلامتی بغلشون کنی

اگه من از هزینه هام بگم....

هنوزم همه چیزم رو هواست،خیلی برام دعا کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بشری جون چرا انقدر به دونر زیاد دادید؟ رقم مرکز الان اینقدره؟

از مرکز نگرفتیم. گفتم قبلا

همش 23 سالش بود و کیس خوبی بود. انقدر بچه سن میزد که دکتر دلش نمیاومد بهش دارو بده . خودش هم بچه نداشت

سینال اف را 12 واحد میزد فقط

اگر داشتم بیشتر میدادم بهش. 9 تومن توافق کردیم و چون ازش خواستم محرم همسرم شه 1 تومن هم مهریه دادیم

کلا 6 تا تخمک داد که یکیش خوب نبود. 5 تا خوب داشت . شوهرمم سالمه. 5 تا جنین  گرد A شد. هر 5 تا به بلاست رسید

الحمدالله

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
قربونت برم فدای سر خودتو و فسقلیات الهی که به سلامتی بغلشون کنی اگه من از هزینه هام بگم.... ...

بهترین ها قسمتت بشه ان شالله

برات دعا میکنم قابل باشم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
زدم پررنگ تر شد دیشب سالگرد ازدواجمون بود. از قبل قرار گذاشته بودیم شام بریم بیرون. بی بی چک را کاد ...

ای جون دلم خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم 

هم بابت سالگرد ازدواجتون تبریک میگم هم مامان شدنت 

الهی که به حق علی واولادش صحیح وسلامت وسروقت بغلشون بگیری عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای جون دلم خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم  هم بابت سالگرد ازدواجتون تبریک میگم هم مامان شدنت  ...

چقدر داشتن دوستان اینجا خوبه  

ان شالله نی نی شما هم سلامت و تپل بیاد بغلت

عزیزم من رویان کاریوتایپ دادم جوابش این شکلی نبود

نمیدونم دقیقا این چجوریه ولی انگار دوتا فاکتورش نرمال نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الان طبق سونو ۷هفته ویک روزم،دکتر گفت برو سونو قلب،۳آبان انتقال دادم بنظرتون زودنیست؟؟؟

نه عزیزم یه ماه از انتقالت گذشته، به نظرم خوبه دیگه

برو انشالا قلب کوچولوشو میبینی و کلی لذت میبری  

ممنون گلمم‌شکرخدا @سارادلارام     عزیزم‌بهم‌میگی‌انتقال دومرحله یت چجوری بود؟؟ بعد انت ...

بله عزیزم

من اول یه جنین دو روزه برام انتقال دادن و رفتم خونه سه روز بعدش رفتم دوباره دوتا بلاست انتقال دادن برام 

استراحتم هم کار خونه نکردم غذا درست نکردم و فقط واسه دستشویی و نماز و کار واجب داشتم بلند میشدم ولی کاری انجام ندادم بیشتر یا نشسته بودم یا درازکشیده بودم 

از سه تا جنینی که انتقال دادن برام یدونش گرفت برام

اینم بگم من دفعه های قبل خونمون آسانسور داشت اصلا هم بیرون نرفتم بعد انتقال ولی این دفعه افتاد تو دهه محرم به شوهرم بزور گفتم منو ببر بیرون طبقه اوله خونمون بدون اسانسور سه بار رفتم بیرون البته با ماشین یه روزم شوهرم مریض شد مجبور شدم ببرمش دکتر ولی خب خواست خدا بود و شد و ان شاالله خدا برای شما هم بخواد بعد شوهرم کرونا گرفتم منم از روز ۱۰ انتقال کرونا هم گرفتم😂 کلا اصلا امید نداشتم و با این شرایط میگفتم منفی میشم و اصلا فکر جواب نبودم بیشتر نگران شوهرم بودم که کرونا گرفته بود و اصلا به بچه فکر نکردم  ببخشید طولانی شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باشه‌عزیز‌‌‌‌ ممنونم

عزیزم من رویان کاریوتایپ دادم جوابش این شکلی نبود نمی دونم این چجوریه دقیقا ولی انگار دوتا فاکتورش نرمال نیست

خانوما سینافکت همون سینال اف ؟

نه عزیزم سینال اف واسه تحریک تخمدانه

سینافکت واسه جلوگیری از تخمک گذاریه

زدم پررنگ تر شد دیشب سالگرد ازدواجمون بود. از قبل قرار گذاشته بودیم شام بریم بیرون. بی بی چک را کاد ...

عزیزدلم مبارکتون باشه😍😍😍😍

نه فدات شم یه دونه اس الهی که دوقلو میاد تو دل شما و۹ ماه دیگه بغلشون میکنی 

سلام عزیزدلم خوبی چخبرا

آره واقعا درست میگی من قبلنا که میومدم بچه های باردار میگفتن تهوع دارن، میگفتم یعنی میشه منم یه روز ...

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .