2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خیلی خیلی من فقط 10 تومن به دونر دادم. 1 تومن به واسطه حدود 4 تومن آزمایش ها و داروهاش 12 تومن رو ...

یعنی نزدیک 30 تومن؟ بقیه هم همینقده. پس چرا میگن گرونه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
6 تومن باز مرکز دادیم. البته میگن 4.5 اما با فریز مجدد جنین های باقی مانده 6 تومن شد و خودمم 4 تومن ...

آها. من میخام تعیین جنسیت کنم خیلی بیشترم میشه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم کیفیت مهم تر از تعداده برای من کلا 5 تا تخمک داد هر  تا جنین آ شد و با اولین انتقال بی ...

وای عزیزدلم خدارو هزار مرتبه شکر که باردار شدی

میدونی من یه تجربه بد از سر قبل دارم که دونورم کلا ۴ تا دونه داد اونم با این که خوب بود منفی شد

میگم لااقل اینبار تعداد زیاد باشه

دکتررمم ادمو مطمعن نمیکنه همش با شاید و ممکنه حرف میزنه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام منم دونر داشتم ولی اصلا یادم نمیاد چند تا داشت،اگه دکترت تایید کرد خوبه همینو انتخاب کن

عزیزم یادت نیست چند تا جنین شد برات؟

ذخیرش چند بود؟

خیلی خیلی من فقط 10 تومن به دونر دادم. 1 تومن به واسطه حدود 4 تومن آزمایش ها و داروهاش 12 تومن رو ...

گلم چندتا انتقال دادی؟.داروهای خودت چیا بود؟

سلام عزیزدلم خوبی چخبرا

سلام ساراجونم خوبم بخوبیت عزیزدلم شما ونی نی نازت چطورین؟

خبر سلامتی عزیزم 

این هفته باید برم جواب آزمایش غربالگریمو نشون دکتر بدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ایشالله بسلامتی خداروشکر که مشکلی نبوده. آنومالی دوم چی هست؟  من ۲۲هفته ام شما جلوتری از من .آن ...

من چون اکوژن روده گرید یک. دیده شده برا جنینم گفتن تو هفته 24 تا 26 برم سونو انومالی دوم، مرحله اولش همه چیزش خوب بود فقط همین اکوژنه، گفت مهم. نیست زیاد حالا پناه یرا خدا، من الان نزدیک هفته 25 هستم، هفته هام هر سونو یچیز میگه خودمم گیجم😁

شما که سونو شدی حتما اب دور جنین هم بررسی کرده خیالت راحت مشکلی نداشتی 

عزیزم من رویان کاریوتایپ دادم جوابش این شکلی نبود نمی دونم این چجوریه دقیقا ولی انگار دوتا فاکتورش ن ...

آره

میبینی‌ساراجون..ازدیروزانقدرناراحتم😭😭

این‌دیگ‌چی‌بود

هرچقدرجلوترمیریم‌‌‌هزارجور‌‌‌دردمرض‌‌میگیرم😔😔😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
گلم چندتا انتقال دادی؟.داروهای خودت چیا بود؟

ان شاالله بی بی چک مثبتت را لایک کنیم به زودی

۲ تا بلاست

داروهام   

مدرکسی پروژسترون حذف شد . بقیه اش را هنوز دارم میخورم

زیاد نیست؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
ان شاالله بی بی چک مثبتت را لایک کنیم به زودی ۲ تا بلاست داروهام     ...

عزیزم تار بود خوب مشخص نبود

ولی فک کنم خیلیاش تقویتی و مکمل باشه

دیگه دکترت زیادی خواسته بهت برسه😂😂😂

ان شاالله بی بی چک مثبتت را لایک کنیم به زودی ۲ تا بلاست داروهام     ...

عزیزم عکس بی بی چکت رو بزار اگر میشه

ببخشید من جوابت را میدم خیلی ها مثل من تخمک ناشناس نمیخوان. روز پانکچر با همسرم محرمیت خوندیم ب ...

خواهش میکنم عزیزم ،ممنون که جواب دادی ،اگه کسی از مرکز بخواد اهدایی بگیره کسی رو نتونه پیدا کنه اون اهدایی هایی که مرکز هستن از لحاظ ژنتیکی اینا بررسی میشن واقعا ؟ میشه اعتماد کرد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش