2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خانما،میدونم شماهاهمه نفستون حق دعاهاتون مستجاب میشه بادلهای پاکتون برای این بنده حقیر دعاکنیدپ ...

رزیتا جونم خدارو قسم میدم به یتیمی وغریبی بچه های امام حسین الهی که نظر ویژه بهت بکنه ودوهفته دیگه خبر خوش مثبتیتو بهمون بدی دورت بگردم 

به نیته مثبت شدنت دورکعت نماز حاجت هدیه به خانم فاطمه الزهرا برات میخونم عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها کرفس و اب هویج برا چی بده؟ من اون چند روز خیلی اب هویج خوردم یکی دو بارم خورشت کرفس. نکنه ضخا ...

قربونت برم قبل انتقال اتفاقا بچه ها میگن آب هویج زیاد بخورین خیلیا تجربه اینو داشتن که آندومترشون بالا رفته هر چند که اثبات نشده ولی از دست رو دست گذاشتن بهتره

تو بارداری نباید مصرف بشه به خاطر ویتامین Aبالایی که داره و البته قند بالاش هست که در معرض دیابت بارداری قرار میده

اما هویج خام در حد یه دونه فکر نکنم ضرر داشته باشه چون فیبر داره و مانع یبوست میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نی نی شما دوقلوعه 

نه فدات شم یه دونه اس الهی که دوقلو میاد تو دل شما و۹ ماه دیگه بغلشون میکنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دخترا خوبین صبح پاییزیتون بخیر من دیروز رفتم دکتر برام آزمایش تیروئید و تکرار کرد  اما ی ...

احتمالا حساس شدی مشابه ما خیلی می بینن ولی یکی بهم برخورد میخواست جواب بده زورش بود. . دوست نداری سرکله بزنی بمون خونه 

خدایا شکرت
سلام عزیزم بله بودن بعضی دوستان که انتقال دو مرحله ای داشتن میان جوابتو میدن کاربر سارادلارام دومرح ...

ممنون گلمم‌شکرخدا

@سارادلارام    

عزیزم‌بهم‌میگی‌انتقال دومرحله یت چجوری بود؟؟ بعد انتقالت استراحت مطلق بودی؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیییزم     بخور نوش جونت ببین کلا تو غذاهای معمولی خیلی کم چیزایی هست که اصلا نباید بخو ...

عزیزم انار هم نمیشه خورد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آلا جونم برا باردارا میگن ضرر داره عشقم آب هویج بخاطر ویتامین A بالاش کرفسم قاعده آور بودنش ولی برا ...

الان مطلب میخوندم هویج نوشته بود خوبه برا ضخامت. ممنونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما،میدونم شماهاهمه نفستون حق دعاهاتون مستجاب میشه بادلهای پاکتون برای این بنده حقیر دعاکنیدپ ...

اااای جااانم ان شاالله با موفقیت. ان شاالله دو هفته دیگه خوش خبر میای عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم قبل انتقال اتفاقا بچه ها میگن آب هویج زیاد بخورین خیلیا تجربه اینو داشتن که آندومترشون با ...

ممنونم عزیزم

بچه ها کرفس و اب هویج برا چی بده؟ من اون چند روز خیلی اب هویج خوردم یکی دو بارم خورشت کرفس. نکنه ضخا ...

نمیدونم . برای باردارها خوب نیست . شما که قبل انتقال خوردی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
نمیدونم . برای باردارها خوب نیست . شما که قبل انتقال خوردی

عزیزم دوباره بی بی چک نزدی؟

سلام وقت بخیر بچه ها تروخدا هر کی پیامو میبینه کمکم کنه یه دونر بردم سونو امروز نه پریودش بود بدون ...

سلام ویهان جان

اگر دکتر تاییدش میکنه خوبه. انقدر به خودت استرس نده

الهی که بهترین جنین ها برات تشکیل شه و با اولین انتقال مامان شی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
من پنج هفته و چند روز رفتم ساک و جنین بود، 10 روز بعدش فکر کنم رفتم قلب داشت چند هفته ای عزیزم؟

عزیزم شما عدد بتاتون چقدر بود؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم دوباره بی بی چک نزدی؟

زدم پررنگ تر شد

دیشب سالگرد ازدواجمون بود. از قبل قرار گذاشته بودیم شام بریم بیرون. بی بی چک را کادو کردم هدیه دادم به همسرم

قبلش بهش گفته بودم اصلا بی بی نمیزنم . صبر میکنیم تا آزمایش

ان شالله برای همه منتظرا