2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

اینقدر زنگ زدم بالاخره یکی جواب داد 

گفت یه شیاف الان بذارم 

از فردا هر 12 ساعت شیاف بذارم 

خیلی بده اینجوری 

مامانا الان شماهایی که مطب شخصی میرید 

اتفاقی واستون بیفته چیکار میکنید ؟ 

با خود دکتر تماس میگیرین ؟

بچه ها کمک  خونریری کردم فکر کنم تو هفته 6 باشم  خونم قهوه ایه شرتم کامل قهوه ای شد چیکا ...

هماتوم نداشتی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به منم گفتن صبر کن تا دوازده هفته روزشماری میکردم به همه میگفتم من هیچوقت دیگه خوب نمیشم من به خود ...

ای وای بر من😩😩😩😩😩😩😩نه نه نمیخوام باور کنم 🥵واقعا حقیقتا خیلی سخته خیلییییییییی ادم دیوانه میشه

خانومی شما نمیدونی من باید چیکار کنم ؟

سوالت چیه عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ای وای بر من😩😩😩😩😩😩😩نه نه نمیخوام باور کنم 🥵واقعا حقیقتا خیلی سخته خیلییییییییی ادم دیوانه می ...

درکت میکنم

روزها سخت میگذره ثانیه به ثانیه اش تو ویار

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام‌عزیزم منم‌خونریزیم‌کم‌شده نهایتش‌۳روز پیش‌کدوم‌دکترمیرید؟

من دکترم روانبخش بود اون زمان و دکتر حقگو رو بهم معرفی کرد برای هیسترو

همیشه اینجوری نیست الکی نگران نشو ولی حتما همه چیز رو چک کن از هورمن گرفته تا تخمدان و رحم .

متاسفانه خود سقط به اندازه کافی سخت هست ولی عوارض بعدش اگه به موقع متوجه نشی دردسرش زیاده

سلام

خوبین .من انتقال اولم منفی شد.دیروز دکتر گفت جنینت بلاست نبود.یعنی نتونسته بودن به بلاست برسونن.گفت باید یک روز زودتر انتقال میدادیم.

سوالم اینه که ایا جنینهای دیگه من هم همین کیفیت هستن؟

😉

میشه از علائمتون از بعد انتقال بگین؟

روز سوم لکه قهوه هی داشتم ...بعد انتقال حس ویبره تو رحم داشتم تکرر ادرار ...روز ۱۰ در معده و شکم داشتم گرفتگی سینه هم که هی شدید تر میشد همینا بود 

عزیزم نگران نباش  درصد خارج رحمی تو بارداری طبیعی و ivf کاملا مساویه ولی قرار نیستتکرار بشه&nb ...

خدا رو شکر عزیزم خوشحال شدم برات..میشه بگی علائمت از کی شروع شد آخه من هیچی علائم ندارم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
خوب پس راحت شو از الان استرس ها شروع شد یاخدا 

اشکالی نداره بگیره. استرسشم میکشیم با آغوش باز  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱