2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام عزیزم سلامتیت وقتی ساعت دوازده میشه زمانه امپولام دلم خیلی میگیره به ساعتش عادت کرده بودم والله ...

الهی دورت بگردم دیگا قسمت اینجوری بوده نمیتونی باهاش بجنگی  الهی که خدا برات تلافی میکنه ناراحت نباش😔😔😔

انشاءالله تا هفته دیگه هم پریود میشی ودفعش میکنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم منم مثل شما بودم هیچی جز صبر فایده نداره دمیترون هم یبوست میاره که خوب نیست البته من دمیترون ...

عزیز وای چه وایارایی قشنگی مخصوصا خواهرشوهرت😅

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کمک  خونریری کردم فکر کنم تو هفته 6 باشم  خونم قهوه ایه شرتم کامل قهوه ای شد چیکا ...

هفته ی پیش که یه لخته خون دیدم بهم گفتن اسپرین رو تا ویزیت بعدی قطع کنم 

الان باید چیکار کنم ؟؟

هفته ی پیش که یه لخته خون دیدم بهم گفتن اسپرین رو تا ویزیت بعدی قطع کنم  الان باید چیکار کنم ؟ ...

عزیزم برو مرکز اگه میتونی 

سونو سدی تا حالا 

من ۶ هفته تمام شده بود خون دیدم رفتم سونو شدم قلبشم دیدم 

خونریزی برام خبر خوش داشت ایشالا شما هم همینطورین 😍

عزیزم برو مرکز اگه میتونی  سونو سدی تا حالا  من ۶ هفته تمام شده بود خون دیدم رفتم سونو ش ...

مرکز ابن سینا الان هیچ کس نیست 

زنگ میزنم هیچ کس جواب نمیده 

18 ابان رفتم فقط ساک رو دید سه شنبه هفته ی بعد هم ویزیت دوممه 

خانما میگم بودن درد پری خوبه یا ن 

من اصلا درد پری ندارم میترسم 

دیگه کامل رد دادم درد داری یجور استرس نداری ی جور استرس تا موقع زایمانم شاید تو تیمارستان بستری بشم خدارحم کنه

ای وای منم دقیقا اینجوریم دیشب میگفتم من دیگه میمیرم تا فردا خیلی سخته  من هیچی ویار ندارم اما ...

به منم گفتن صبر کن تا دوازده هفته روزشماری میکردم

به همه میگفتم من هیچوقت دیگه خوب نمیشم

من به خودمم ویار داشتم ازخودم حالم بد میشد تو خونه چادر سر میکردم و منی که لکه بینی داشتم همش حمام بودم😂😂😂😂

وای دوازده هفته رسید از همه روزای عمرم بدتر بودم میخواستم برم غربالگری تا اونجا تو پاکت با معده خالی عوق زدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون گلم منم لکه بینی دارم که هیچ جوره قطع نمیشه نمیدونم بایدچیکارکنم خسته شدم دیگه الان ۱۴هفتمه ۳ت ...

به دکترت بگو دوفاستون بهت بده 

خیلی خوبه

شما دیگه پرولوتون هم میتونی بزنی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚