2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046204 بازدید | 684503 پست
براتو چند میلیه 

ممنون عزیزم. الان تونستم با خانم نوری حرف بزنم. گف درسته. اتینیل استرادیول نیم میلی  تقریبا 3-4 برابر استرادیول والرات هست. به خاطر همین اینو هر 8 ساعت باید 1/4 قرص مصرف بشه. دیگه خیالم راحت شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گرید جنین هات چی بود ؟ 

دوتا ۸سلولی آ

یه  ۶سلولی بی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمی شماچندهفته سرکلاژشدین

قرار بود۱۴ هفته باشه کرونا گرفتم۱۷ هفته شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خوش بحالت کاش منم فقط تهوع داشتم😭😭😭الان نزدیکه یه ماهه کلا توو دسشوویییم حتی با امپول 😭دیگه دکتر ...

باشه ..می‌ترسم منم به استفراغ ختم بشه میگن اولش فقط تهوعه اره ؟

وای عزیزم الهی ب حق امام حسین جوابت مثبت بشه و مادر بشی😍🙏خدارو به بزرگیش  قسم ناامید نشی

عزیزم تو مثبتی  بی بی بزن حالا لطفا منو هم تو خوشهالیت دعاکن مثبت شم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خوش بحالت کاش منم فقط تهوع داشتم😭😭😭الان نزدیکه یه ماهه کلا توو دسشوویییم حتی با امپول 😭دیگه دکتر ...

عزیزم منم مثل شما بودم هیچی جز صبر فایده نداره

دمیترون هم یبوست میاره که خوب نیست البته من دمیترون هم جوابگو نبود ۱۶ هفته کم شد و کم کم تموم شد الان فقط ویارم به یه سری چیزا مثل چای و بادمجون و شیر که حالم بد میشه وگرنه خوبم

دور از جونتون فکر میکردم دیگه دارم میمیرم 

گاهی واقعا هم دلم میخواست بمیرم😆

من به همهههههه چی ویار داشتم وارد خونه میشدم گریه میکردم گاهی میرفتیم بیرون کنار خیابون یکم غذا میخوردم برمیگشتیم

به لیوان، کلمن ، به خود خواهر شوهرم و اتاقش و وسایلش،به شیاف ، پد الکلی،همه شوینده ها و...ویار داشتم

هر سری باید یه شامپو جدید میزدم‌وگرنه حالمو بد میکرد

ممنون عزیزم به نظرت تا چن هفته تهوع هست ؟

معمولا خانم ها اوایل ۱۲ هفته تموم میشه و بعدش گاها میشه گاهی هم کلا قطع میشه اما بودن کسایی ک تا آخر بارداری تهوع داشتن اما کم سابقه هس

امسال میکوبم 
قرار بود۱۴ هفته باشه کرونا گرفتم۱۷ هفته شد

ممنون گلم منم لکه بینی دارم که هیچ جوره قطع نمیشه نمیدونم بایدچیکارکنم خسته شدم دیگه الان ۱۴هفتمه ۳تاامپول ودوتاشیاف دارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم منم مثل شما بودم هیچی جز صبر فایده نداره دمیترون هم یبوست میاره که خوب نیست البته من دمیترون ...

ای وای منم دقیقا اینجوریم دیشب میگفتم من دیگه میمیرم تا فردا خیلی سخته 

من هیچی ویار ندارم اما حتی چایی میره توو معدم باید برگرده😂😂هیچی هیچی نمیتونم بخورم هیچ فرقیم نداره چیه 

وای کاشکی زودتر برا من تموم شه به خدا دیگه دستام جای سرم ندارن من تازه ۹ هفته و پننج روزم همه امیدم اینه یازده هفته دیگه تمومه😭😭

سلام عزیز دلم  رفتم 😍😍😍😍😍 همه چی خوب بود  ۱۲ هفته و ۲ روز بودم  جنین ۵۸ میل ...

سلام عزیزدلم 

ای جوووووون دلم الهی که تا آخرش همینطوری خوب وعالی بگذره وجیگر گوشتو بغل بگیری 

خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیز دلم  رفتم 😍😍😍😍😍 همه چی خوب بود  ۱۲ هفته و ۲ روز بودم  جنین ۵۸ میل ...

منم دارم روزشماری میکنم برا دوشنبه 😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
باشه ..می‌ترسم منم به استفراغ ختم بشه میگن اولش فقط تهوعه اره ؟

من دقیقا پنج هفته که بودم فقط تهوع شدید ببخشید عق وحشتناک وارد شش که شدم تهوع وحشتناکم شروع شد همش میگفتم کاشکی همون عق بود فقط