2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم خودمم یدفه ای دیدم ذوق زده شدم.انشاله خدا دل همه رو شاد کنه بحق فاطمه معصومه

اره والا عزیزم انشالا بسلامت دنیا بیاریش

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
۲۵ شهریور.۳روزه بود جنینم

عزیزم دو روز بعد من بودی

چرا هی فک میکردم دیرتر بودی 

درسته هفته ات خوب چرا میگی کمه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم با همون دو تا تخمکی که داشتی جنین شد باردار شدی؟😍

اره گلم دوتا جنین شد هردو انتقال دادم اما یکیش برام موند و انشالله کمتر از دو ماه دیگه دتیا میاد.چنتا تخمک داشتی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

@nilda71   نیلدا جون و مامانای باردار که تقریبا هم ماهیم من تو تموم بدنم خارش دارم طبیعیه؟امشب کلا کلافه ام کرد همینطور دارم تنمو میخارونم مخصوصا گردن و دست و پام

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم واقعا منم همین حالو داشتم میگم شما چه جوری سقط کردی ببخشید میدونم خاطره ی بدیه ولی واقعا کمی ن ...

برای من دارومو قطع کردم جنین فرداش سقط شد یک هفته بهم وقط دادن برای سقط خود به خودی ولی جفت حدود ۴ سانت مونده بود قرص بهم دادن ولی پیدا نمیشد گفتن باید بری مرکز دولتی تا اجازه دارو رو بدن . منم نرفتم و همسرم از بازار آزاد قرص خارجی گرفت ولی فقط ۲ سانت دفع شد و بعد از دو هفته باز قرص بهم دادن ترسیدم قرص قبلی تقلبی بوده باشه و این بار رفتم بیمارستان فرهنگیان و قرص ایرانی بهم دادن ولی هیچی تاثیری نداشت . با پریود بعدی تو سونو بهم گفتن فقط یک سانت مونده و ماه بعد اون یک سانت هم از بین رفته بود .

حتما سونو خوب برو که ببینن داخل جفت رگ هست که خون رسانی کنه یا نه اگه باشه قرص هایی که تو ایرانن خیلی تاثیر ندارن.

امیدوارم خودش خود به خود دفع بشه چون سخته . اگه نشد تا جایی که میتونی نذار کورتاژ یا ساکشن کنن . چون به رحمت آسیب میزنن من سر سقط قبلیم ۴ ماهه باردار بودم که بچم سالم به خاطر نارسایی دهانه رحم سقط شد . کورتاژ شدم و چسبندگی رحم اومد سراغم .

عوارض کورتاژ زیاده .

اگر هم دیدی چاره ای نیست با هیستروسکوپی بگو خارجش کنن .

ولی نگران نباش چون هفتت پایین بوده و اینکه جنین مشکل داشته به امید خدا خودش راحت سقط میشه.

عزیزم امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم . خدا کنه روزی برسه که برای شیر دادن به بچت راهنمایی بخوای.