2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
قربونت عزیزم، نه دیگه تو بارداری طبیعی لانه گزینی میشه ولی باید تا مثبت شدی آب دستتِ بزاری زمین بری ...

ليلا ميدوني چيه ؟؟؟ من ميخوام بدونم اين مشكلات ايمني انعقادي ممكنه مانع لقاح بشه ؟؟ قبلش هيچيه هيچي نداره ؟بعد اينكه  تو اين سه ساله شايد دو سه بار بي بي چكم قشنگ خط انداخته مثلا ٥ روز مونده به موعد بعد پس فرداش منفي شده... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دكتر گفتش عفونت حتي كمش هم واسه شمايي كه چسبندگي و آندو داشتين بده چون اگه بكشه بره بالا بازم دردسرا ...

وای منکه مدام عفونت دارم....اصلا خوب نمیشه مزمن شده....

استخر هم دکتر برای درد گردن و کمرم گفته برو پس دیگه نمیرم....

مرسی که گفتی....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
afsoon جون شک دارم،به خاطر اینکه مثل سابق وقت نمی ذاره،با وجود اینکه اطلاعات خیلی بالایی داره دیرو ...

خوبي مرمر جان ؟ تو چه مرحله اي هستي ؟ من ماه ديگه بايد ميرفتم چك ميشدم با دكتر آصف، خبر داري كه زانوشو عمل كرده نمياد مطب ؟؟؟ 😕 كاش بيادش تا ماه ديگه

دكتر زرناني هم به نظرمن دكتر خوبي بود اين يه ماهم بگذره برم ببينم چي ميگه به من... به نظرم خيلي بهتره كه همزمان نظر ايمني و زنان رو بدونيم و جلو بريم

وای منکه مدام عفونت دارم....اصلا خوب نمیشه مزمن شده.... استخر هم دکتر برای درد گردن و کمرم گفته برو ...

چرا خوب نميشه ؟؟؟ قارچيه ؟ يه كاري كن خوب شه بالاخره به يه دارويي جواب ميدي . شلوار جين تنگ پام بود انقد دعوام كرد گفت توي اين هواي مرطوب اين چيه پات كردي ؟؟ يه چيزي بپوشين هوا رد بشه ، به محض اينكه محيط مرطوب بشه قارچ به وجود مياد 😕

چرا خوب نميشه ؟؟؟ قارچيه ؟ يه كاري كن خوب شه بالاخره به يه دارويي جواب ميدي . شلوار جين تنگ پام بود ...

اره قارچیه...البته الان خیلی مراقبم ،خوبم...ولی خب لامصب خیلی به رطوبت حساسه کافیه جایی برم توالت، دستمال نداشته باشن، کباب میشم...

منکه جز جین هیچ چی نمیپوشم  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام به همه ی عزیزان..امروز روز دهم سیکلم هست ..بی بی چک زدم ولی اولش منفی بود خواستم بعداز چند دقیق ...

نمیخوام ناامیدات کنم ایشالا که مثبته ولی روخودبی بی چک هم نوشته جواب بعد۵دقیقه بی اعتباره البته ادراراول وقت بودنم مهمه

نمیخوام ناامیدات کنم ایشالا که مثبته ولی روخودبی بی چک هم نوشته جواب بعد۵دقیقه بی اعتباره البته ادرا ...

بله ادار اول وقت بود ..نمیدونم بعداز چند دقیقه این حالت پیش اومده میگم چون درگیرر کارم شدد بعداز نیم ساعت چک کردم..نه عزیزمم این چه حرفیه اتفاقااا امیدواری بی خودی دادن بد هست.مررسی از جوابت

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
اخی ان شالله که  صحیحه بی بی چک الکی مثبت نمی شه  مبارک باشه عزیزم  بازم فردا تکرار ...

مررسی عزیزم ایشاالاا که توی تکرارشم خط بیوفته ..ممنونم از جوابت

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
سلام به همه دوستان من دیروز پانکچر شدم ... هشت تا تخمک ازم کشیدن ..   سری قبل پانکچر شدم 33 ت ...

سلام، تبریک میگم ان شالله ۸ تا جنین تپل مپل میشن برات نگران نباش منم اینسری ۹تا تخمک داشتم ک ۶ تاش جنین شد،مهم کیفیت تخمکه ن تعدادش

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام انشالله كه همگي خوب باشن و در انتظار نتيجه مثبت به اونايي كه جديدا مامان شدن تبريك ميگم 

من كه ويار شديد دارم همش دم دستشويي هستم يا سرم وصله بهم 

ديروز يه لكه قهوه اي ديدم دوتا امپول پروژسترون زدم ديگه خبري نبود دوباره امروز يه لخته قهوه اي خيلي كوچيك ديدم خيلي ترسيدم حالم بده چكار كنم نكنه اتفاق بدي داره ميوفته زير دلممم يكم تير ميكشه دارم از ترس ميمرم ترخدا اگر كسي ميدونه منو راهنمايي كنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خوبي مرمر جان ؟ تو چه مرحله اي هستي ؟ من ماه ديگه بايد ميرفتم چك ميشدم با دكتر آصف، خبر داري كه زانو ...

پرپر جون

دکتر آصف جاه گفت 2 ماه باید دارو استفاده کنم بعد برم سونو سه بعدی اگر مشکلی نبودوارد سیکل بشم.

فعلا با دکتر زرنانی مشاوره گرفتم که گفت برای انتقال بعدیت حتما بایدPRP رو انجام بدی،یکی از مریضهایی که نتیجه گرفته بود می گفت حتما قبل از انتقال فیزیوتراپی یا همون(تنس )رو حتما انجام بدید،باعث آماده سازی رحم می شه،البته فکر کنم همه جا نداشته باشند،من خودم سری پیش به دکترعارفی پیشنهاد دادم و کلی مسخره کرد و گفت دیگه چی خانم دکتر.

ایشالا هممون تا قبل از عید نتیجه بگیریم 

پرپر جون دکتر آصف جاه گفت 2 ماه باید دارو استفاده کنم بعد برم سونو سه بعدی اگر مشکلی نبودوارد سیکل ...

ان شاءالله كه عمل جفتمون عالي بوده 

خيلي بد ميشه اگه دكتر نباشه آذر ماه 😕 من واقعا خسته شدم از ال دي و اينا، حالا ببينيم دكتر زرناني و رزاقي به من چي ميگن.. اين فيزيو كه گفتي فكر نكنم اينجا داشته باشه شهر ما، شايدم باشه ! تو خود مركز فيزيو انجام ميشه ؟

جانان پس  صندلی جلو میشینم،صندلی رو کامل میخوابونم ولی  پاهام اینجوری پایین تر از سطح بدنم (باسن و رحم)قرار میگیره اشکال نداره؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت