2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از دکترت بپرس ولی به نظرم نکنی بهتره تعدال واژنت رو ممکنه به هم بریزی..... 

ممنونم عزیزم😍 از دکترم پرسیدم گفت مشکلی نداره اما راستش خودم ترسیدم استفاده کنم 🙂 گفتم شاید تعادلش رو بهم بزنه  استفاده نکنم بهتره فکر کنم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام بچه ها حلیم اشکال نداره بخورم روز سوم انتقالم

نه عزیزم ایراد نداره نوش جانت

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خانمایی که تو مرکز مام انتقال دادن باردار شدن لکه بینی قهوه ای داشتن میدونن چرا مرکز مام فقط میگه شی ...

ببین من مام انتقال دادم و مثبت شدم من لکه بینی قهوه ایی نداشتم اما توو ۸ هفته یه دفعه به مدت ۲ روز لکه بینی داشتم بعد از گذاشتن شیاف اما خون قرمز نه قهوه ایی اما کلا زنگ زدم هم بخش زایمان بیمارستان آرمان هم خود مرکز گفت آمپول نمیخواد با اینکه دوقلو باردارم همون شیاف ۲ تا ادامه بده و آنوکساپارین و آ اس آ را قطع کن و استراحت رو بیشتر کن منم همینکارارو کردم لکه بینیم قطع شد نگران نباش عزیزم به دکترت اعتماد کن چاره ی دیگه ایی نیست استرسم نداشته باش عزیزم فقط حواست باشه اگه خونریزی داشتی خدایی نکرده باید بری نباید خونه بمونی 

سلام گلم واقعا هیچ علامتی نداشتی من خیلی ناراحتم روز سومم هیچ علائمی ندارم

عزیزم اصلا به علائم نیست بعدشم اگه دنبالشم میگردی روز سوم برا علائم داشتندخیلییییی زوده عزیزم انشاالله مثبتی استرس از همه بدتره 

زنگ زده گفته احتمالا داری پریود میشی اگه زیاد شد داروت رو قطع کن اگه کن بود ادامه بده بیچاره کلا نا ...

😳😳😳😳

ببخشید کجا انتقال داده که این حرفو بهش زدن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
زنگ زده گفته احتمالا داری پریود میشی اگه زیاد شد داروت رو قطع کن اگه کن بود ادامه بده بیچاره کلا نا ...

عزیزم بهش بگو حتی اگه زیادم شد داروهاشو قطع نکنه خواهشا احتمالا لک لانه گرینی بوده من خودمم از روز ۶ لک دیدم اونم حجم خیلی زیاد تا همین چندوقت پیش فقط دکتر دارومو زیادکرد 

چه مرکز بیسوادی که بهش گفتن احتمالا داره پریود میشه مگه بهش پروژسترون ندادن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سونو رشد که ببینند وزن و رشد جنین و خونرسانی بهش خوبه یا نه بتا برای تشکیل ریه اس که اگه خدایی نکرد ...

ایشالله که رشدشون خوبه وصحیح وسلامت به وقت خودشون میان دنیا

اها ما بهش میگیم امپول ریه🥰

راستی رفتی پیش دکتر سونوت نکرد واسه وزن بچها،،من همش حس میکنم شکمم کوچیکیه درحالی که از نوزده هفته تا دیروز ۴ کیلو اضافه وزن داشتم ،،گفت خیلی خوبه واسه دوقلویی البته خانه بهداشت رفتم نه دکتر

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها حلیم اشکال نداره بخورم روز سوم انتقالم

نه عزیزم نوش جونت بخور والا من چندبار بیشتر خوردم از اول بارداریم تا الان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چرا قرص میخورم! من اوره ام پایین بود شاید گشنگی زیاد بوده دکتر چیزی ن.فت راجع بهش

دارو بهت نداده،،نگفت چی بخوری وچی نخوری

ولی اگه خیلی ضروری بود حتما میگفت چکار کنی واسه اوره

دارو بهت نداده،،نگفت چی بخوری وچی نخوری ولی اگه خیلی ضروری بود حتما میگفت چکار کنی واسه اوره

شمیم جون شما تهرانی؟

دکترت کیه عزیزم؟

مرسی عزیزم چهار مغز خام باشه یا شور 

فدات شم من خام خوردم حالا شما براساس ذائقه ات ببین کدومو دوست داری 

ببین بادام درختی بچه های اینا میگن برا قلب جنین خوبه اونم بخور حتما