2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام به همگی مرسی که به یادم بودین دوستان  من بعد از ام ار ای با چندتا دکتر مشورت کردم از متخص ...

@طوطططیا   گلم انشاالله خدامعجزه‌اش نشونت میده ودلت شادمیکنه برات دعا میکنم وصلوات می‌فرستم که هرچی خیروصلاحت هست جلوی پات بزاره به حق عظمت و بزرگی خودش

سلام عزیزم دلم. شکر خوبم. باشه چشم الان بیرونم تا شب براتون میفرستم. ولی من بعضیاشو جاشو انداختم رفت ...

ممنونم عزیز دلم.کیوتن ال ارژنین امگا۳ ویتامین ای وسی.فکر کنم اینا رو بهم گفتی برای انتقال داری میخوری

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اول هستش اونم بعد از ٥بار انتقال منفي ،مهم نيست جنسيتش ولي همينجوري خوشم مياد بدونم واقعا فقط دع ...

عزیزم خدا رو شکر مثبت شدید ..منم چهار بار میکرو منفی داشتم ..میشه بگی این بار کار متفاوتی کردی که دفعه های قبل نکردی و روی مثبت شدنت اثر بزاره؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم عزیزم ممنون 😘

مبارک عزیزم انشاءالله فندوقات رو سالم بگیریشون بغلت شیرشون بدی ..دست راستت رو سر ما منتظرا(سوسکی دارم التماس دعا میکنم😅😅)

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم خدا رو شکر مثبت شدید ..منم چهار بار میکرو منفی داشتم ..میشه بگی این بار کار متفاوتی کردی که دف ...

دكترمو عوض كردم من ٤سال اين سينا بود بعد رفتم دكتر اقصي و اينكه اقصي اصلا با استراحت زياد بعداز انتقال مخالف بود و انبه خوردم

خداروشکر عزیزم ان شاالله خدا حفظشون کنه برات.. توکل بخدا منم منتظر معجزه خدام🥺❤️

شادی جان منم جنینای آخریم بود اصلا امید نداشتم اما خداروشکر مثبت شد عزیزم نگران نباش انشاالله خدا دلتو به زودی شاد میکنه❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم بهت تریک میگم 😍❤️اینکه جنسیت معلوم میشه خیلی خوبه من فقط دارم روزارو میشمارم تا جنسیتشون معلو ...

مرسی عزیزم 😍😍😍

اره خیلی قشنگه😍😍

واسه شمام ان شاالله زودتر میگذره

مواظب خودت و نینیا باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارکه ساراجون ایشالا به سلامتی بیاد بغلت

مرسی عزیزدلم😍😍😍

همچنین گل دختر شما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@سارادلارام     گلم دختردارشدنت مبارک عزیزم خداحفظش کنه زیرسایه خداوپدرومادربزرگ بشه انش ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍ان شاالله بزودی قسمت خودت بشه عزیزم

خوبین بچه ها ، بعد نه سال ناباروری یبار ای وی اف که سقط شد .   بآ مشکل شوهرم مورفولوزی یک درصد ...

عزیزدلم الهی هرچه زودتر مشکلت حل شه

عزیزم من شوهرم اسپرمش صفر بود چند تا دکتر رفتیم یکی میگفت واریکوسل عمل کنه یکی میگفت اصلا بچه دار نمیشید هرچی سونو گرافی میرفتیم هیچ دلیلی واسه ازواسپرمیش پیدا نمیشد تا اینکه خدا خیر بده یکی از اشناها مارو معرفی کرد به دکتر صدیقی گیلانی ماهم رویان رفتیم پیشش دکتر با ی معاینه ساده تشخیص داد که لوله انتقال اسپرم نداره از بیضش نمونه گرفت و اسپرم بود عزیزم اگه تهرانی و میتونی یه سر پیش این دکترم برو خیلی دکتر خوب و منصفیه

انشالله به سلامتی و دل خوش.بهتون خوش بگذره گلم

مرسی عزیزدلم🙏🙏🙏