2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684584 پست
ستايش جان خيلي برات خوشحالم،مباركه خانمي🎊🎊🎊🎊🎈🎈🎈🎈راستي حالتات چطوريه،دل درد ،تورم سينه،تير كش ...

ممنونم عزیزم، ان شالله روزی همه منتظرا، راستش علائم خاصی ندارم دردای پری و کمر درد ک میاد و میره،اوایل تخمدانا و زیر شکم و گهگاهی پهلوهام تیر میکشید یکی دو روزم نوک سینه راستم انگار سوزن توش فرو میکردن،پنجه پام یخ میکرد هنوزم وقتی درد پری دارم پاهام یخ میشه،آها شب انتقالم بدنم داغ بود انگار تب کرده بودم و فرداش یکم بدن درد داشتم البته من چون قبل انتقالم سرماخورده بودم فک کردم ب خاطر اونه،روز پنجم هم درد شدید پری ک بعدش لک دیدم در کل میشه گفت علایم بارزش فقط درد پری و کمر درده ک اونم من تو انتقالای منفیم داشتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
afsoon عزیزم، ایشالله کلی جنین تپل مپل خواهی داشت، خوابت که یادت نرفته، 😍 من سعی میکنم خواب نبینم ...

مرسی لیلا جون  توکل ب خدا ،  ایشالا جنین های خوب برام تشکیل شه، این مرحله ش بنظرم خیلی نگران کنند س 

من خوابام همش خالی بندیه ، بی زحمت خودت برام یه خواب قشنگ ببین پس   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا از تغذيه بعد از انتقالتون هم بگين لطفا

من ک هنو مامان شدنم قطعی نیست ولی من از یه روز قبل انتقال تا ۴ روز بعدش روزی یه لیوان شیر سویا خوردم،تا یه هفته بعد انتقال نشاسته تو اب حل کردم خوردم صبحانه مربا به خوردم،ماکارونی و سیب زمینی و سالاد با لیمو تازه میخوردم و میخورم ابگوشت گوشت گوساله با الو بخارا خوردم الو بخارا زیاد میخورم ک واقعا برا یبوست عالیه گرمیجاتو کلا خذف کردم حتی انجیرم برا یبوست نخوردم چون اصلا رو من کارگر نیست فقط الو،چای هم ک دو سه ماهه نمیخورم آب زیاد میخوردم ،میوه سیب  میخورم،گاهی انار،موز نمیخورم ک البته انا جون گفتن بد نیست خوبم هست ولی چون میوه گرمیه نخوردم،همینا،استراحتم نسبی بود قدم میزنم  حتی امروز حیاطم شستم البته درد پری و استرس گرفتم خدا کنه طوریم نشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

دوستای گلم گونش جون از دوستای منتظرمون بود که بعد انتقال منفیش دم دمای عید همسرش تصادف کرد........

خیلی روزای سختی بودن اون روزا........

یه مدتی کما رفت ولی متاسفانه خدا نخواست بمونه.......

من هنوزم یادم می افته خیلی ناراحت میشم........

کاش میومد و از خودش خبرب میداد......

انقدر دلم میخواد الان به لطف خدا و کمکش بهتر شده باشه........

البته گفتنش راحته اما واقعا درد وحشتناکیه........

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که خدا کمکش کنه دردش تسکین پیدا کرده باشه......

البته عید امسال نبود فکر کنم سال قبل بود.......

حافظم یاری نمیده........

دوستای گلم از منتظر معجزه چی خبری ندارین؟

همسرش مریض بود.......

یادمه طفلک نیت کرده بود اگه همسرش شفا پیدا کنه دیگه بیخیال بچه میشه......

این دو نفر همیشه تو ذهنم هستن.......

دوستای گلم قدر سلامتیتون رو بدونین و بدونین اولین اولویت سلامتینونه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم همون apca هست.....

ممنون .بعد این ازمایش دقیقا برا چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای گلم گونش جون از دوستای منتظرمون بود که بعد انتقال منفیش دم دمای عید همسرش تصادف کرد........ ...

خدا بهشون صبر بده فقط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون .بعد این ازمایش دقیقا برا چیه؟

عزیزم اگه اشتباه نکنم نرمال نبودنش به این معنیه که رحم میتونه جنین رو پس بزنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
afsoon عزیزم، ایشالله کلی جنین تپل مپل خواهی داشت، خوابت که یادت نرفته، 😍 من سعی میکنم خواب نبینم ...

لیلا جان من مطمئنم  ومطمئن باش خوابت اتفاق میفته 

من یبار خواب دیدم همکارم (مرد)بچه دار شده یه پسره خوشگل 

اصلا هم زیاد رابطه کاری مستقیم نداشتیم یعنی بهش فکر نمی کردم تعجب کردم چرا خوابش رو دیدم بعدا متوجه شدم بچه دار نمیشن  یه روز خوابم رو تعریف کردم بعد هشت سال خدا بهش یه پسر داده بود 

نه عزيزم درد نداره اينم امپول مثل بقيه امپولها ولي علت دردش براي ماها چون مدت طولانيه ميزنيم ماهيچه ...

واااي عزيزم يعني ٦٠ تا آمپول پروژسترون بهت دادن؟ پس چطور آنا جون ميگه فقط ٢ تا بهش دادن؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه

سلام به همه 

مامان سوگل مبارک باشه ..ان شالله همه چی خوب پیش بره....

خیلی ممنون که در مورد ن ز د ی ک ی از خانم دکتر سوال کردی ...برا منم سوال بود ....التماس دعا 

انا جون خیلی وقته هم از لاله سرخ (شیطون تاپیک )خبری نیس ...ان شالله هر جا باشه هم خودش هم همسرش سلامت باشن ..

تبریک به مامانای جدید 

واااي عزيزم يعني ٦٠ تا آمپول پروژسترون بهت دادن؟ پس چطور آنا جون ميگه فقط ٢ تا بهش دادن؟

عزیزم گفتم که روزی دو تا داشتم تا سه ماه!!!!!!!

سلام به همه  مامان سوگل مبارک باشه ..ان شالله همه چی خوب پیش بره.... خیلی ممنون که در مورد ...

آره لاله جونم مشغلش زیاده بهمون نمیتونه سر برنه.......

عزیزم گفتم که روزی دو تا داشتم تا سه ماه!!!!!!!

عزيزم ببخشيد الان اون پست قبليو كه جوابمو داده بودي خوندم. واااي تا ٣ مااااه!!! عزيزم اين در صورتيه كه باردار باشيم درسته؟ اگه باردار نشيم اين آمپولا هم ديگه ادامه نميديم؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
عزيزم ببخشيد الان اون پست قبليو كه جوابمو داده بودي خوندم. واااي تا ٣ مااااه!!! عزيزم اين در صورتيه ...

ایشالله شما ادامه میدی و یه باسیون قلمبه با یه شکم قلمبه تر قسمتت میشه........