2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
samin جون شما زیر نظر دکتر پاکروش بودین؟ آزمایش کراس مچ رو انجام دادین؟

نه عزیزم من کلینیک ابن سینا میرفتم که دیگه اونجا رو کنسل کردم الان رشت میرم.نه نرفتم اصلا نشنیدم این آزمایش چی هست؟یا خدا ی آزمایشم از دستم در رفته دوباره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ی سوال درمورد نطفه ی چند سلولی برام پیش اومد .اطلاع دارید نطفه ی چند سلولی دقیقا مطلوبه؟برا من ...

بله عزیزم چرا مطلوب نشه، حتی جنین دو سلولی هم میتونه مناسب باشه ، مهم اینِ کلا که اون نطفه که از اول که تشکیل شده از لحاظ کروموزومی سالم باشه، و کلا بهترین مکان برای رشد جنین در نهایت رحم هستش، ببین ، هنوز علم اونقدر پیشرفت نکرده که بتونن جایگزینی برای رحم پیدا کنن، در نهایت میتونن تا مرحله بلاستوسیت که ۵ روز هستش جنین رو تو انکوباتور نگه دارن، ولی این دلیل نمیشه که حتما جنین باید ۵ روز باشه تا بگیره، خیلی از کلینیکا ترجیح میدن زود تر انتقال بدن جنینرو چون هستن جنینهایی که ممکنِ تو انکوباتور دووم نیارن ، بنابراین با توجه به تعداد جنین هم تصمیم گیری میشه ، ولی در کل جنین سالم میگیره حالا چه یه روز چه ۵ روز. خیالت راحت باشه عزیزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا درجریان مشکل گونش جان نبودم.اما حالم خیلی گرفت. حسابی دپرس شدم.خدا بهش صبر بده

وااای منم جریانش یادم نیست ولی اونروزا یادمِ، الهی خدا بهش صبر بده اومد گفت همسرشو از دست داده و دیگه نمیاد نی نی سایت، منکه تا چند روز داغون بودم،الانم دوباره یادش افتادم، خدایا خودت بهش کمک کن.

تفاوت رنگ زیادی با بی بی دیروز نداره

ستایش عزیزم،سلاااااااام، وااای سر صبح دنبال پست و بی بی تو میگشتم، درست گفتی بچه ها روزشونو با بی بی تو شروع میکنن 😂😂😂😂😂😂، بعددیدم پررنگ تر شده خیالم راحت شد رفتم سر کلاسو درسم، مثبتی عزیزم، مثبت ، خیلی خوشحالم، 😘😘😘😘

afsoon عزیزم، ایشالله کلی جنین تپل مپل خواهی داشت، خوابت که یادت نرفته، 😍

من سعی میکنم خواب نبینم ، از بس خیلی واقعی خواب میبینم، یعنی راستشو بخوای میترسم خواب ببینم، دفعه قبلی قشنگ قبل انتقال خواب دیدم مثبت شدم ، بعد دکتر میگه اینو سونو قلب نکنین خونریزی داره، وای حالا مشابه زیاد دارم، حتی اینبار قبل سیکل خواب دیدم و خیلی دعا کردم، ولی خب دیگه، خلاصه خوابت خوب و خیر ایشالله، فقط الان ۵ سال خواب میبینم زایمان کردم نمیدونم این چرا تعبیر نشده 😂😂😂😂😂 

برو به امید خدا به خیرو خوشی و بزودی نوبت تو که هر روز بی بی برامون بزاری 😉😉😉😘

بله عزیزم چرا مطلوب نشه، حتی جنین دو سلولی هم میتونه مناسب باشه ، مهم اینِ کلا که اون نطفه که از اول ...

ممنونم عزیزم هم من هم همسرم آزمایش کشت کوروموزومی هم دادیم هر دو سالم بودیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وااای منم جریانش یادم نیست ولی اونروزا یادمِ، الهی خدا بهش صبر بده اومد گفت همسرشو از دست داده و دیگ ...

مشکل شوهرش چی بود که؟خدا بیامرزتش انشالله به گونش جان هم خدا صبر بده

ممنونم عزیزم هم من هم همسرم آزمایش کشت کوروموزومی هم دادیم هر دو سالم بودیم

عزیز دلم خداروشکر هر دو مشکل کروموزومی ندارن، این قانونِ طبیعتِ، همه زوجهای سالم تمامِ جنینهاشون سالم نیستن، ببین حتی تو بارداری طبیعی هم هر ماه ۲۵ درصد شانس بارداری هست، این قدرت خداست، وگرنه کره زمین الان ترکیده بود 😂😂 ، اون آزمایش معلوم میکنه بیماری ژنتیکی خاصی ندارین خداروشکر که بخواد منتقل بشه.

سوگل جان ممنون دکتر منم طرازی هست ولی نمیدونم چرا چیزی نگفت خودمم اینقدر عجله داشتم یادم رفت بپرسم، ...

منم خودم پرسیدم چون یادمه آناجون گفته بود نزدیکی خوبه پرسیدم گفت اصلا چون تزریق کردم برات. من خیلی تو تغذیه حساسیت به خرج ندادم. فقط خود دکتر واسه عدم یبوست شربت نوشت. البته خودم گفتم چند روز خوردم. من به خوردم. ی روزم فرنی با نشاسته. دیگه غذاهای معمولی

انا جون گفتی شیر سویا برای چه کسایی خوب نیست؟ 

کسی که کم کاری تیروئید داره و برا آندومتریوزیس هام خوب نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ی سوال درمورد نطفه ی چند سلولی برام پیش اومد .اطلاع دارید نطفه ی چند سلولی دقیقا مطلوبه؟برا من ...

عزیزم خوب ده سلولی یعنی رشد بیشتری داشته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم من کلینیک ابن سینا میرفتم که دیگه اونجا رو کنسل کردم الان رشت میرم.نه نرفتم اصلا نشنیدم این ...

عزیزم همون apca هست.....