2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
منم همه بهم اعتراض میکنن ولی واقعا اینو بزارم کنار روزام نمیگذره انقدر فکر و خیال داریم که یه روز صد ...

منم همش گوشی دستمه اصلاااا نمیتونم بدون گوشی خدا خودش کمکمون کنه🤲

سلام  من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عق ...

واااای الهی بگردم طوطیا جون خدا میدونه چقدر بفکرت بودم عزیزم فدای دل شکستت بشم واقعا نمیدونم چی باید بگم خیلی سخته خیلی کاش معجزه بشه و ...

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون منم دقیقا مثل خودتم صبح تا شب فقط گوشی دستمه بدجور معتادش شدم تنها سرگرمیم همینه همسرمم همیش ...

منم سردهمین قضیه نگرانم ولی چی کار کنیم پس فکر و خیال ادمو نابود می کنه گوشی نباشه 

منم همش گوشی دستمه اصلاااا نمیتونم بدون گوشی خدا خودش کمکمون کنه🤲

واقعا خدا به دادمون برسه و در پناه خودش نی نیارو حفظ کنه بعضی موقع ها بخودم میگم مادر بدی هستم که این عادت ترک نمیکنم باز میگم خوب چکار کنم نگیرم دستم فکرو خیالای احمقانه میاد سراغم روزم شب نمیشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام  من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عق ...

عزیزم خیلی متاسفم ،،ایشالله خدا بهت صبر بده ،،واقعا نمیدونم چی بگم که اروم بشی😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
واقعا خدا به دادمون برسه و در پناه خودش نی نیارو حفظ کنه بعضی موقع ها بخودم میگم مادر بدی هستم که ای ...

من فیلمای ترکیه دانلودمیکنم نگاه هرچندبی سروته هستن ولی سرگرم کنندس

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
ماشالله جون میشه بگی این ازمایش ها چین از برایه شمام همینا بودن

آره عزیزم همینا بودن 

Cbc آزمایش کاملِ خون یعنی شمارش گلبول سفید وقرمز وپلاکت وهمه چی، قند ناشتا نوشته با قند دومرحله ای که گلوکز باید بخوری، تیروئیدو نوشته ، ویتامین D3 رو نوشته ، اندازه گیری آهن بدنتو نوشته با یه سری چیزای دیگه که نتونستم بخونم ولی فکر کنم توش عفونت ادراری واینام باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چون هفتم رفته بالا و وقت سقط قانونیم گذشته دکترا میگن تصمیم با خودت میخوای نگه دار میخوای  غیر ...

عزیزم نمی دونم چی بگم اخه چرا واقعا چرا این همه زجر برا ماها ....ناشکری نباشه 

نگفتن دلیلش و اخه ؟برات طلب صبر می کنم از خدا عزیزم دوست منم بچش مشکل داشت تو ماهای بالا سقط کرد اونم اما  بلافاصله باردار شد و یه گل پسر سالم داره الان برات دعا می کنم قسمت تو هم بشه به زودی 

منم همه بهم اعتراض میکنن ولی واقعا اینو بزارم کنار روزام نمیگذره انقدر فکر و خیال داریم که یه روز صد ...

آره منم همینجوریم صبح تا شب خونه تنهام نه تلویزیون نگاه میکنم نه کاری دارم فقط دستم گوشیه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

قربونت برم

عزیز دلم،تمام خاطراتم زنده شد

حالتو خوب میفهمم

نمیدونم چی بگم.....اگه بگم صبور باش،خنده داره مگه میشه صبوری کرد...😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام خانما،،میگم یه خانمی دوقلو بارداره ازمایش امینوسنتز داده دکتر بهش گفته دوتا دخترن،،ولی تو انومالی بهش گفتن یه پسر یه دختر،،حالا کدوم یکی دقیق ترن انومالی یا ازمایش؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏