2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

خانما سلام من خیلی بابت زیاد گوشی دستم گرفتن و نت رفتن نگرانم ولی چاره ای هم ندارم از صبح تا شب تنهام تنها چیزی که سرگرمم میکنه همین گوشیه این خیلی خطر داره برای جنین؟ شماها هم زیاد گوشی دست میگیرید یا من فقط اینجوری ام ؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
تیرویید شما چند بود عددش

عددش ۳.۳ بود عزیزم رنج آزمایشگاه ۰ تا ۵ بودش که برامن ۳.۳ بود 

البته بگم من کم کاری تیروئید دارم قرص استفاده میکنم ولی تو سیکل انتقال میرم عددش میاد بالا برام که دکترم گفت دوز قرصمو زیاد کنم وروزی یکی بخورم 

چندهفتته عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم،دکترم گفت چون مشکل از همسرت هست جنین ضعیف بوده دیگه پیگیر نبودم همسرم خیلی وضعش افتضاح بود ...

چه خوب مورفو ش اومده بالا مگه نمیگن تغییر نمیکنه مال شوی من ۱ هست چه قرص هایی خورد همسرت؟

دکترم تاکید کرد ده تا ۸ ساعت ناشتا باشم ایناس ازمایش هاش

آره عزیزم این آزمایشای شما ناشتایی میخواد چون توش قند خون ناشتا داره وتیروئید واینا ناشتایی میخواد

آزمایش کاملی نوشته برات این آزمایشایی که منم رفتم دادم توش نوشته 

من چون مشکل چربی بالا وتیروئید کم کار دارم دکتر برام این آزمایش قند وچربی وتیروئیدو تو ماه انتقالم نوشته بود دادم بازم باید چندروز دیگه بدم ببینه درچه وضعیتیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چون هفتم رفته بالا و وقت سقط قانونیم گذشته دکترا میگن تصمیم با خودت میخوای نگه دار میخوای  غیر ...

الهی بگردم چه برزخِ بدیه فقط از خدا میخام که بهترین راهو جلو پات بذاره طوطیا جونم هرچی پیش میاد خیر باشه برات الهی

خانما سلام من خیلی بابت زیاد گوشی دستم گرفتن و نت رفتن نگرانم ولی چاره ای هم ندارم از صبح تا شب تنها ...

آنا جون منم دقیقا مثل خودتم صبح تا شب فقط گوشی دستمه بدجور معتادش شدم تنها سرگرمیم همینه همسرمم همیشه کلی اعتراض داره به این قضیه

پس منم باید قرص مصرف کنم.الان ۸ هفته.مشکلی پیش نمیاد برا بچه؟

نه عزیزم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد ولی زودتر برو دکتر غدد که بهت قرص بده یکی از بچه های تاپیک به من گفت معمولا ۸ هفته به بعد خیلی مهم میشه این تیروئید 

چه خوب مورفو ش اومده بالا مگه نمیگن تغییر نمیکنه مال شوی من ۱ هست چه قرص هایی خورد همسرت؟

نوشابه و شکر حذف کردیم،یه روز در میان نزدیکی داشتیم

قرص اسپریژن،ویتامین ایی،سی،الکارنیتین،کپسول آلپیک،قرص مکسی کر، ۳ ماه اینارو استفاده کرد

آنا جون منم دقیقا مثل خودتم صبح تا شب فقط گوشی دستمه بدجور معتادش شدم تنها سرگرمیم همینه همسرمم همیش ...

منم همه بهم اعتراض میکنن ولی واقعا اینو بزارم کنار روزام نمیگذره انقدر فکر و خیال داریم که یه روز صد سال میکشه تموم شه متاسفانه با چیز دیگه هم سرگرم نمیشم جز گوشی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
الان تیکر شما رو دیدم، چون هفته های پایین هستی nst نیاز نیست ولی اگر پالس اکسی متر خریدی و حال عموم ...

خیللللللی لطف میکنی عزیزم اطلاعاتتو‌در اختیار مون میزاری و جواب میدی 

بله امسیژن خونم همش روی۹۶درصد هست ولی تپش قلب دارم کلا به خاطر پرکاری تیروئید تپش قلب دارم توی بارداریم