2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
تو منی خواهر من دوبار اینجوری منفی شدم نذاشتن گریه هم بکنم تو دلم جمع شد طپش قلب هم گرفتم یکم برو بی ...

عزیزم الان اومدم دکتر دست خودم نیست...حالم خیلی بد اومدم امپول آرام بخش تزریق کنم و خواب اور الان دو روز نه خوابیدم نه چیزی خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس می کنم کارشون خوبه چون داروهای خارجی هم میدن انگار بیشتر دکتر من همش ایرانی ...کاش قبل پانکچرم ای ...

والله من که راضی بودم از جنین شناسش ولی باور کن همه چیزو خودم بهشون میگم الان امروز با اینکه به دکترم تایید کردم شیافم چیه باز اشتباهی داده تا الان چند بار داروهامو اشتباهی دادن نمیدونم شانس منه ولی خدایی خیلیام جواب گرفتن

منم سردهمین قضیه نگرانم ولی چی کار کنیم پس فکر و خیال ادمو نابود می کنه گوشی نباشه 

آره منم بیکار شدنی فقط فکر وخیال بد میکنم 😥

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میگم دوستان من شیاف  دارم تابرج ۱۰ سال۲۰۲۳تاریخ داره بعد مسول داروخونه بهم میگه استفاده نکن این ...

عزیزم واسه من تا برج هفت ۲۰۲۳ تاریخ داره دارم استفاده میکنم مشکلی هم نداشتم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام  من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عق ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم همه اش منتظر بودم بیای خبر بدی انشالله خدا به دلت ارامش بده بمیرم برای دلت چی کشیدی این مدت 😢😢

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم واسه من تا برج هفت ۲۰۲۳ تاریخ داره دارم استفاده میکنم مشکلی هم نداشتم.

خاک تو سرشون کنن نمیدونم چرا بعضی ها انقدر از نادانی حرف میزنن به من میگه اینو میزاری ریسک میکنی بچت چیزیش میشه میگم تاریخ داره میگه کار نمیکنه والله همه الان بی سوادن 

خانما من لکه بینی دارم اب نشاسته میخورم بنظرتون خوبه درد سینه شما داعمی ؟

عزیزم بنظر من آب و نشاسته فقط یبوست میاره 

احتمالا هماتومه لک قهوه ای اشکالی نداره پروژسترونو سر ساعت استفاده کن و همش استراحت کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خاک تو سرشون کنن نمیدونم چرا بعضی ها انقدر از نادانی حرف میزنن به من میگه اینو میزاری ریسک میکنی بچت ...

بعضی ها نمیفهمن اصلا فقط نظر میزن بخودت استرس نده و شیافو  سر ساعت استفاده کن

اره جنین دارم...ولی از منفی دوبار میترسم....من سابقه افسردگی دارم با کوچکترین ناراحتی حالم بد میشه و ...

عزیز دلم میدونم خیلی سخته ولی بیشتر ما این تجربه رو داشتیم نا امید نشو انشالله دفعه ی دیگه با رو حیه قویتر و اطلاعات بیشتر اقدام میکنی و مثبت میشی انشالله

هوراااااااادوستان کاربری فهیم بانو که تو ابن سینا با انصاری پور بوده از داده مثبه هورااااااااا😁😁😁 ...

فدات شم مامانی 

ببخشید بچه ها دنبال شیاف بودم تو داروخانه ها یادم رفت بیام جوابم رو بگم 

بتام روز 15 انتقال 2244 

انشالله قسمت تک تک منتظرا 

سلام خانما،،میگم یه خانمی دوقلو بارداره ازمایش امینوسنتز داده دکتر بهش گفته دوتا دخترن،،ولی تو انوما ...

انومالی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚