2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام ببخشید عزیرم یه سوال داشتم شما قلب جنین تشکیل شد بعد قلبش وایساد؟؟ خودش سقط شد و خونریزی کردید ...

بله قلب تشکیل شد و به مرور زمان وایساد

خودش سقط نشد با بدبختی تو بیمارستان با دارو سقط شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم  اخه چرا 😔خیلی ناراحت شدم عزیزم چند هفته بودی این اتفاق افتاد؟ بنطر منم همسرت راست می ...

نمیدونم والا قلبش شروع کرد به ایستادن

خیلی اذیت شدم

نمیدونم چیکار کنم واقعا میترسم باز این اتفاق بیفته اونجا، دلم میگه برم عارفی اون کلا از سقط سردرمیاره ولی موندم، بعد متاسفانه هیسترو تشخیصی هم مرکز مام نداره 

اما دکتر عارفی انجام میده 

الهي بسلامتي. من مطلق نبودم از هفته ٣٠ بهم گفت ازت ميخوام ٤ هفته استراحت مطلق باشي و رعايت كني تا خط ...

یعنی مشکل نداره مثلا باماشین جایی برم.یاتو دستی شوهرم کنم براکارای خونه وغذادرست کردن

من طول سرویکسم ۳۵بود

آمپول پرولوتون هم هفته ای ی بارمیزنم باروزی ۴تاقرص دوفاستون

هفته چندبایدسزارین کنی؟

یعنی مشکل نداره مثلا باماشین جایی برم.یاتو دستی شوهرم کنم براکارای خونه وغذادرست کردن من طول سرویکس ...

عزيزم بازم با پزشكت مشورت كن. دوشنبه به اميد خدا ميرم ببينم كي تاريخ دقيق ميده ولي ٣٧ هفته 

خداياشكرت....❤️ 
ببین عزیزم وقتی که قرارداد فریز بسته میشه و شما و همسرتون امضاش میکنید یکی از بندهاش همینه نوشته اگر ...

این که مرکز بندازه دور  یا اهدا کنه یا تو ازمایشگاه استفاده کنه گزینه های جدا جدا بودن یا همشون تو‌یه گزینه بودن ؟ شاید یکی تمدید نکرده باشه اما نخواد اهدا کنه یا مثلا بخواد اهدا کنه دور نندازه چه جوریه شرایطش ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله قلب تشکیل شد و به مرور زمان وایساد خودش سقط نشد با بدبختی تو بیمارستان با دارو سقط شد

خیلی نارحت شدم خداکنه واسه کسی پیش نیاد انشاالله زودی مثبت بشدید و 9 ماه بارداری به خوبی بگذرونی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
این که مرکز بندازه دور  یا اهدا کنه یا تو ازمایشگاه استفاده کنه گزینه های جدا جدا بودن یا همشون ...

اره عزیزم اینا 3 تا گزینه بود جلوی این سه تا گزینه مربع داشت دیگه هرگزینه رو میخواستی انتخاب کنی تیک میزدی جلوش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
١٤ اسفند روز ١٩ سيكل انتقال دادم.

دو روزه که زیر شکمم خیلی درد میکنه، خیلی نگرانم، خدا کنه زایمان زودرس نشم.

دکتر 20 آبان نوبت داد بهم.

یک هفته بعد از تو.

خداکنه بچه هامون سر وقت و صحیح و سلامت بدنیا بیان.