2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
میدونم عزیزم من خودم جنینام بیمارستان بهمن شرایط دوستمو دیدم که میگم

اهاان پس شما باهم یه جا میرید بله شما بهتر میدونید شرایطش چیه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
جنین ذخیره دارم .. اما اون جنین ها با dfi بالای ۲۴ تشکیل شد.  عزیزم علت آی وی اف شما، همسرتون ...

ببین پس همونا رو انتقال بده عزیزم، چی کار با dfi داری آخه؟؟؟؟ 

ما با dfi خیلی بالا 38.5 جنین داریم و اولین انتقال مامان شدم، وقت طلاست اصلا از دست نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومی من متاسفانه ششمین انتقالم منفی شد و داروهامو قطع کردم پردنیزولون روزی دو تا داشتم باید ...

سلام عزیزم خوبی ؟

ببین بهتره با ایمونولوژیست مشورت کنی ولی گویا جدیدا گفتن منعی نداره، اما حتما حتما باز مشورت کن با متخصص

جنین ذخیره دارم .. اما اون جنین ها با dfi بالای ۲۴ تشکیل شد.  عزیزم علت آی وی اف شما، همسرتون ...

مشکل همسرم agglutination اسپرم در حد 100 درصد بود، البته ما هم اولش این همه نبود چسبندگی اسپرم ولی بیشتر و بیشتر شد تا جایی که مورفو از 4 شد 0

حرکت آ از 8 شد 0

حرکت b شد 8 درصد و کلا اوضاع خیلی خراب شد

Dfi هم از 35 شد 38.5

[QUOTE=212487549]مرسي قربونت برم لطف كردي. فعلا خداروشكر بهترم شنبه دوباره تست ميدم خيالم راحت بشه. دست گلت درد نكنه...[/QUOTE

الهی شکر عزیزم

ببین گلم من هم از صمیم قلب دعا میکنم 

ولی نمیتونم بهت بگم بی خیال باشی، یعنی اگر بگم تحت نظر نباش و صرفا بگم توکل کن، بدترین عذاب وجدان میاد سراغم

چند هفته پیش یکی از دوستانم کرونا گرفت، پسر کوچکش هم همین طور، من بهش راهنمایی کردم تحت نظر متخصص اطفال باشه پسرش مداوم و علائمش چک بشه، ببین نشون به اون نشون که همون تحت نظر بودن جون پسرش رو نجات داد و با درمان زود و بستری به موقع از سندروم شبه کاوازاکی(mis_c) نجات پیدا کرد 

ببین کرونا وقتی ترسناک هست که تو فاز انکار فرصت طلایی درمان از دست بره

خانم حامله با کرونا حتما باید بستری بشه اگر کوچکترین ناخوشی و بی حالی باشه، اگر اکسیژن زیر 96 برسه

خیلی دعا میکنم حالتون خوب باشه عزیزم و به سلامتی زایمان کنی

[QUOTE=212487549]مرسي قربونت برم لطف كردي. فعلا خداروشكر بهترم شنبه دوباره تست ميدم خيالم راحت بشه. ...

قربونت برم خوش قلب مهربون كه هميشه بخترين راهنمايي هارو ميكني الهي كه خدا پسرتو برات حفظ كنه. زينبي جون يعني ممكنه بدون هيچ علائمي بازم درگيري ريه اتفاق بيفته؟ دماي بدنم تو بالاترين حالت تو اين چند روز نهايت ٣٦/٦ بوده بدن دردو سردرد و هيچي ندارم سرفه هم تك و توك داشتم كه اونم خداروشكر ندارم فقط بينيم گرفته با اين حال بازم خطرناكه؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبی نی نی هات دنیااومدن؟چندهفته؟میگم تاچندهفته بایدخیلی احتیاط کنیم

سلام گلم قربونت. نه هنوز عزيزم. دكترم دقيقا ٣٤ هفته رو رد كردم گفت ديگه خيالم راحت شد كه خداروشكر خطري تهديد نميكنه. تو اون موقع بيشتر مواظب باش عزيزم. چند هفته اي؟

خداياشكرت....❤️ 
من ۲۱هفته ام یعنی تا۳۴هفته کلا استراحت مطلقی

الهي بسلامتي. من مطلق نبودم از هفته ٣٠ بهم گفت ازت ميخوام ٤ هفته استراحت مطلق باشي و رعايت كني تا خطرو رفع كني. ببين تا جايي كه بهت فشار نياد و خسته نشي موردي نداره من هنوزم رعايت ميكنم خودمو خسته نميكنم

خداياشكرت....❤️